Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Veselo društvo spektakularnog mjuzikla Footloose na ljetnoj turneji

Footloose mjuzikl
Foto: PR
1/4
08.07.2014.
u 12:23

Jedinstvena izvedba svjetske uspješnice na Forumu u Zadru očekuje nas 05. kolovoza uod 21.30 sati.

Nakon tri spektakularne zagrebačke sezone senzacionalni glazbeni i plesni spektakl Footloose kreće na svoju ljetnu turneju.

Maja Šuput, Mario Valentić, Damir Kedžo, Bojan Jambrošić i Nikola Milat predvode sjajan ansambl glumačkih i glazbenih zvijezda koji će u nadolazećim ljetnim mjesecima zabavljati posjetitelje diljem hrvatske obale.

Jedinstvena izvedba svjetske uspješnice na Forumu u Zadru očekuje nas 05. kolovoza uod 21.30 sati.

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači, do sada su oduševili desetke tisuća gledatelja te uz sjajnu koreografiju, raskošnu rasvjetu, šarene kostime, odlično pjevanje i uvježbanost ansambla zajamčili pravi broadwayski doživljaj.

„Iznimno se veselim našem Footloose ljetnom maturalcu. Jedva čekam nastupiti u Zadru i blizu mora na otvorenom doživjeti mjuzikl na potpuno novi način.“- otkrio je glazbenik i glumac Damir Kedžo.

Sjajna glumačka postava, vrhunska scenografija te plesni pokreti koji ostavljaju bez daha samo su dio spektakularne ljubavne priče koja nas uskoro očekuje u Zadru.

Ulaznice su po pretprodajnoj cijeni od 80 (dječje), 130 i 150 kuna te na dan izvedbe po cijeni od 100 (dječje), 150 ili 170 kuna.

>>Vraća se rasplesana Maja Šuput

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije