Ni on nije savršen

Victoria Beckham priznala kako i njen David zna izgledati užasno

beckham
Pixsell
05.01.2011.
u 10:20

Supruga nogometaša Beckhama u intervju za Vogue, čiju naslovnicu krasi na britanskom izdanju, otkrila je da je izvadila silikone iz grudi i ne namjerava opet povećavati poprsje

Za novi broj britanskog izdanja časopisa Vogue, Victoria Beckham priznala je kako supruga Davida ponekad vidi i u lošem izdanju.

- Neki dan sam se probudila, pogledala ga i shvatila da izgleda užasno! Inače, on je muškarac koji izgleda odlično u svim prilikama - ispričala je 36-godišnja Victoria.

Izgleda da je promijenila mišljenje jer je samo prije četiri mjeseca za jedan drugi časopis izjavila kako njen suprug uvijek izgleda savršeno. U razgovoru je otkrila kako ne planiraju imati više djece te da je izvadila silikone iz grudi i ne namjerava više nikad povećati svoje poprsje.

Ključne riječi

Komentara 1

PP
pp
12:03 05.01.2011.

maa ne! lažeš!!! lažeš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije