PRATITELJI JE PROZVALI

VIDEO Franka Batelić priznala što supruga Vedrana najviše smeta kod nje: 'Volim u kuhinji'

Foto: Instagram
1/19
26.09.2024.
u 13:55

Hrvatska pjevačica gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'Špica', gdje je voditelju Miri Čabraji otkrila jednu svoju naviku koja posebno živcira njezina supruga Vedrana Ćorluku.

Naša pjevačica Franka Batelić zbog prirode svog posla često je prisiljena privatni život nuditi na dlanu ruke, no da još uvijek postoje stvari koje javnost o njoj ne zna, doznali smo nakon najnovijeg gostovanja u HRT-ovoj ''Špici''. Ondje je voditelju Miri Čabraji pričala o braku s bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom, a u jednom trenutku dotakli su se stvari koje Vedrana najviše živciraju kod Franke. 

Batelić je bez puno ustručavanja odgovorila: "To što jako volim bacati stvari u smeće. Volim u kuhinji, recimo, uzeti jogurte i slične stvari za koje mislim da ih nitko neće pojesti, pa ih lagano bacim u smeće. No, baš tada se Vedran sjeti i kaže: 'Gdje je kruh? Moram ga sad pojesti', ispričala je kroz smijeh 32-godišnja Riječanka.”

Ovaj dio razgovora završio je na službenom Instagram profilu emisije i izazvao podijeljene reakcije pratitelja. Naime, dok jedni pjevačicu kritiziraju zbog ove navike, drugi je brane.

 "Ne bi bacala da nemaš novaca", "Bacati hranu u smeće? Okaaay, weird flex", "Ono kad ispričaš nešto što je samo tebi smiješno", "Strašno, baca hranu.. bolje da ništa nije ni rekla..." pisali su protivnici bacanja hrane u smeće, a na njihove komentare nadovezali su se oni suprotnog stava: "Joj, ovdje nitko ne baca hranu, svi presveti i svima je odjednom žao gladne djece u Africi", "Postoje ljudi koji žive u gradu i nemaju gdje s biootpadom..", "Hrvatska – jedina zemlja gdje nitko ne baca hranu. Krenite od sebe..." razvila se rasprava.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, pjevačica i bivši nogometaš vjenčali su se prije šest godina i u međuvremenu izgradili pravu malu sretnu obitelj, koja je krajem prošlog mjeseca imala još jedan razlog za slavlje. Naime, njihov pas Oskar proslavio je okrugli deseti rođendan, a tu informaciju Franka je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. Riječanka je na storyju objavila fotografiju Oskara na kojoj izvaljen leži na kauču i napisala: "Ne mogu vjerovati da naš dlakavac u nedjelju slavi 10. ročkas." Dodala je i raznježeni emotikon. Fotografiju možete pogledati ispod. Oskar je japanski špic pasmine Shiba Inu, a koliko im znači, Vedran je pokazao kad je jednu od svojih tetovaža posvetio upravo četveronožnom ljubimcu.

Supružnici su ovog ljeta uživali na odmoru u Turskoj. Vedran je na svom profilu objavio fotografiju s pjevačicom, a oboje su bili u potpuno opuštenom ljetnom izdanju. "Crvena lica", napisao je Ćorluka u opisu objave, dajući do znanja da je par svoje slobodno vrijeme posvetio i sunčanju. Slavni par nedavno je proslavio i svoju šestu godišnjicu braka, a tim povodom zaputili su se u Düsseldorf na koncert legendarnog rock sastava Coldplay.

GALERIJA: Znate li kako dosita izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

1/14

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabete u Balama. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a kćerkica Greta stigla im je u studenome 2022. godine. Goste je na njihovu vjenčanju zabavljao jedan od najpopularnijih domaćih pjevača Tony Cetinski, a par je za prvi ples odabrao pjesmu "Prije sna" legendarnog Olivera Dragojevića, a kojemu je jučer bila čak šesta obljetnica smrti. 

VIDEO: Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala kada je bila s Livajom

Komentara 1

JF
Jure_Francetić
15:09 26.09.2024.

Kruh se ne baca u smeće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije