Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održao je govor

VIDEO Isplivala snimka Vladimira Putina na hip-hop natjecanju, njegov izraz lica privukao je pozornost

Foto: Kolaž/Pixell/YouTube
1/12
26.03.2022.
u 15:19

Snimka je iz 2009. godine kada je u napuštenoj tvornici u Moskvi tamošnja inačica MTV televizije, Muz TV organizirala natjecanje hip- hopera, a glavnu nagradu dodijelio je upravo Putin koji se pojavio u dolčeviti i kožnoj jakni.

Društvenim mrežama širi se snimka ruskog predsjednika Vladimira Putina koji je sudjelovao na jednom hip- hop natjecanju.

Snimka je iz 2009. godine kada je u napuštenoj tvornici u Moskvi tamošnja inačica MTV televizije, Muz TV organizirala natjecanje hip- hopera, a glavnu nagradu dodijelio je upravo Putin koji se pojavio u dolčeviti i kožnoj jakni. S reperima je i zaplesao, a svi okupljeni su oduševljeno pljeskali i uživali u natupu i govoru.

-Bilo bi jako zabavno snimiti pjesmu s Vladimirom Putinom. On je legenda i naš idol- rekao je tada pobjednik natjecanja Zhigan dok je Putin okupljene pokušao zadiviti poznavanjem hip- hop vokabulara. 

-Mislim da breakdance tehnike 'top-rock' i 'down- rock' nemaju ništa zajedničko s alkoholom i drogama- kazao je Putin, a ispod videa koji je objavio ruski Youtuber Roman nanizali su se brojni komentari, pa je tako jedan korisnik napisao kako Putin izgleda kao da mu je jako neugodno, dok su drugi pisali kako bi se nazvao svoj album.

Podsjetimo, nedavno se na društvenim mrežama također pojavila snimka na kojoj Putin pjeva hit Fatsa Domina "Blueberry Hill", a oduševljene hollywoodske zvijezde mu plješću. Snimka je iz 2010. godine s jedne dobrotvorne zabave u Sankt-Petersburgu, a osim što je pjevao je i zasvirao klavir. 

Između ostalih u publici su bili Sharon Stone, Kevin Costner, Kurt Russell, Goldie Hawn, Gérard Depardieu, Vincent Cassel i Monica Bellucci. 

VIDEO 29. dodjela diskografske nagrade Porin

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar JahačRumeneKadulje
JahačRumeneKadulje
16:54 26.03.2022.

Pa jel napokon više jasno da taj kameleon, kao pravi političar, zapravo nema nikakav čvrst stav! Da mu je oportuno, on bi bio i zaštitnik lgbt-a. Sve za imidž, glasove, prigodne svjetske i sovjetske trendove itd... Njemu ideologija znači točnoo onoliko koliko iz nje može profitirati. Bilo da "denacificra" ili "štiti vrijednosti", jedina vrijednost koju on cijeni je on sam.

AV
avangero
21:16 26.03.2022.

To je bilo u vrijeme dok je još mali delao, jeli čuo on za afričku šljivu, da može trpati ne bi o ratu razmišljao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije