NAJVEĆI HIT

VIDEO Ludnica u Liverpoolu! Pogledajte kako su Let 3 oduševili fanove Eurovizije

Liverpool: Članovi grupe Let 3 odlaze u grad na druženje s navijačima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/24
11.05.2023.
u 20:20

Letovci su gostovali u jednoj trgovini, te tamo izvelu "Mamu ŠČ!", a po putu su ih cijelo vrijeme zaustavljali oduševljeni fanovi, koji su se htjeli fotografirati s njima

Članovi grupe Let 3 današnji dan iskoristili su za šetnju Liverpoolom i druženje s fanovima. "Mama ŠČ!" je nakon prvog polufinala najveći hit na YouTubeu, budući da je pjesma dosad pregledana 2,1 milijun puta, a da su kostimi Riječana prepoznatljivi vidjelo se i danas. Naime, Letovci su gostovali u jednoj trgovini, te tamo izvelu "Mamu ŠČ!", a po putu su ih cijelo vrijeme zaustavljali oduševljeni fanovi, koji su se htjeli fotografirati s njima. 

Za to vrijeme, frontmen grupe Let 3 Zoran Prodanović Prlja (58)  danas se na Twitteru javio iz svoje hotelske sobe u Liverpoolu. Pjevač je objavio snimku s prozora, te pokazao kako vani pada kiša. 

"Ko doma", napisao je Prlja uz pogled na kišni Liverpool.

"Jel' prošla grlobolja? Ima li tamo kuhane rakije da se oporaviš do subote? Sretno!", "Taman za čaj s medom i đumbirom", "Želim ti puno zdravlja dobre energije i rasturi", napisali su mu fanovi. 

Kako doznajemo iz Liverpoola, Prlja je danas puno bolje, a ostao je odmarati u sobi dok su ostali članovi benda davali intervju za wiwiblogs. 

Inače, Letovci su danas gostovali su i u jutarnjem programu britanskog BBC-a.

U intervjuu snimanom u Liverpool Areni, pred kamere britanske televizije stali su Damir Martinović Mrle (61) i Dražen Baljak (45) te su otkrili kako se osjećaju nakon plasmana u finale.

- Eurovizija je velika stvar u Hrvatskoj. Mislim da je to najgledaniji show tijekom cijele godine. Mi usrećujemo naše ljude i to je najvažnije - rekao je Baljak pa objasnio što znači njihova poznata uzrečica:

- 'ŠČ' je naša mala tantrička pročišćavajuća mantra. Govorimo ju mnogo puta dok meditiramo i pročišćavamo svoje tijelo i um – rekao je te pokušao britanskog novinara naučiti kako izgovoriti 'ŠČ'. No, s malim poteškoćama. 

Jedno od novinarovih pitanja bilo je o što predstavlja njihovo razgolićeno tijelo na pozornici, a Baljak je odlučio površno odgovoriti.

poster
- Osjećamo se ugodno u donjem rublju, ali neću otkriti što to točno predstavlja. Neka ostane tajna - poručio je.

Mrle je tijekom intervjua skoro cijelo vrijeme radio jogu.

- Nikad nisam imao tako fleksibilnog gosta! - rekao je novinar te dodao:

- Ova ekipa mogla bi pobijediti. Ova ekipa mogla bi pobijediti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije