SVI GA OBOŽAVAJU

VIDEO Maja Šuput nasmijala je obožavatelje novim videom Blooma: Djeca su stvarno slatka kada izjave glupost

Foto: Instagram
1/9
16.10.2024.
u 19:15

Jednom riječju divno. Božji blagoslov obitelji. Sunce malo. Koliko je sladak - poručili su joj u komentarima obožavatelji.

Na svom zidu na Instagramu Maja Šuput često dijeli i fotografije i snimke svog trogodišnjeg sina Blooma, a obožavatelje uvijek razgali svaka nova zgoda s dječakom. Ovaj put je dobro nasmijala svoje obožavatelje kada je objavila novi video s Bloomom. - Iz zadnjeg reelsa izdvajamo best of izjavu dana " Tata popuši mi loptu" - napisala je pjevačica uz video u kojem njezin sin nosi loptu. Ovaj video je dobro nasmijao njezine pratitelje. 

- Djeca su stvarno slatka dok izjave glupost. Slatkica predivna. Jednom riječju divno. Božji blagoslov obitelji. Sunce malo. Koliko je sladak - poručili su joj u komentarima obožavatelji. Zbog učestalih nastupa s vremena na vrijeme se dogodi da su Maja i Bloom razdvojeni, no to ne sprječava Blooma da se dobro zabavi. Maja je nedavno u pričama na svom Instagram profilu podijelila nekoliko prizora s jednog rođendana na kojem se njezin mezimac sjajno provodio. 

VEZANI ČLANCI

- A dok je mama jučer pjevala u Dugopolju, Bloom je imao gažu na ročkasu u Zagrebu - napisala je Šuput uz video Blooma dok pjeva u društvu dvije djevojčice, pri čemu ga jedna grli: - Kako njega cure vole - dodala je ponosna majka. Na sljedećem storiju možemo vidjeti da je zabavi prisustvovala i Iva Todorić, kći poduzetnika Ivice Todorića. Iva je iskoristila priliku za fotografiranje s Bloomom, koji je na kraju završio u njenom naručju.

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

- Na kraju mu je srce ukrala... - šaljivo je zaključila Maja u opisu zajedničke fotografije njenog sina i Todorićeve. Nedavno je Maja putem priča na Instagramu podijelila i novu urnebesnu fotografiju Blooma, ovaj put iz vrtića. - I tako ja dobijem sliku iz vrtića da se Bloom sam dizajnirao da bude kul (poderao majicu do pupka) - napisala je Maja uz fotografiju Blooma kojeg ni poderana majica nije spriječila da razvuče osmijeh od uha do uha i spremno pozira za fotografiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije