SLUŠAMO 'PRVI DANI JESENI'

VIDEO Marino Jakobić ima novu pjesmu uz koju će se mnogi zaljubljivati ove jeseni

Foto: PROMO
1/3
17.10.2024.
u 12:04

Mladi glazbenik ima novu pjesmu imena "Prvi dani jeseni", poslušajte ju u nastavku.

U samo šest mjeseci splitski pjevač Marino Jakobić objavio je i treću samostalnu pjesmu pod nazivom ''Prvi dani jeseni'', koje kao i prethodne dvije ''Lučija'' i ''Geni ljubavi'' koju je predstavio na Melodijama Jadrana, potpisuje Ivan Huljić.

''Jesen nekako uvijek vežemo uz tugu, ali pjesma ''Prvi dani jeseni'' je puna ljubavi i pozitivnih emocija. Ivan me nazvao jednu večer, dan pred snimanje pjesme koja nam je trebala biti idući singl, i rekao: „Napisao sam ti nešto drugo, baš po tvom guštu“,  i stvarno me pogodio. Na prvo slušanje sam imao osjećaj kao da sam je sam sebi pisao'', ispričao je Marino.

A za potrebe snimanja videospota ''Prvi dani jeseni'' koji potpisuje Ivan Trpimir Lozić, a i za sve nastupe što ga čekaju, 31-godišnji Marino je radio na formi. ''Odlučio sam se uhvatiti u koštac s treninzima, pripazio na prehranu i ovo je sad neki novi Marino. Sad mi je život malo lakši pa više ne moram na snimanju spota paziti iz kojeg kuta me snima kamera“ - našalio se pjevač.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Melodije Jadrana iznjedrile su nove hitove, a čarobnu večer zatvorila je jedinstvena Doris Dragović

1/42

Nakon nastupa u talent showu 'Superstar' u kojem je osvojio srca gledatelja, ovaj ponosni otac malene prvašice ubacio je u petu brzinu. U ladici, kaže, ima još pjesama koje mu je napisao Ivan, ali s njima će pričekati neko vrijeme jer se nada da će singl “Prvi dani jeseni” poput njega zaraziti i publiku.

VIDEO Umro Liam Payne (31), bivši član One Directiona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije