SUPRUGA NAŠEG REPREZENTATIVCA

FOTO Helena Livaković oduševila linijom u bikiniju samo pola godine nakon poroda

Foto: Instagram
1/18
30.07.2024.
u 12:40

Supruga Dominika Livakovića u siječnju ove godine rodila je sinčića Joakima, a samo nekoliko mjeseci kasnije pohvalila se vitkom figurom

Dizajnerica Helena Livaković, inače supruga vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića, kraj srpnja odlučila je obilježiti ljetnom fotografijom u bikiniju i pritom pokazala zavidnu figuru. Novi prizori oduševili su pratitelje ove zgodne Zagrepčanke jer dolaze samo pola godine nakon što je rodila svoje prvo dijete, sinčića Joakima. 

Helena je fotografiju objavila u pričama na svojem Instagram profilu, na kojem je prati više od 50 tisuća ljudi. Atraktivna 30-godišnjakinja pozira na šljunčanoj plaži sa svojim psom Cruzom, odjevena u crni kupaći kostim koji ističe njezinu vitku liniju. Kako Helena izgleda samo šest mjeseci nakon poroda, možete pogledati u naslovnoj galeriji. Destinacijom na kojoj provodi ljeto nije se pohvalila, no nedavno je objavila galeriju fotografija u elegantnoj večernjoj haljini i pokupila mnoštvo komplimenata obožavatelja. 

"Prelijepa", "Predivna", "Moja ljepotice", "Lipa moja najljepša", "Najljepša si mi", "Jaooo ti si prekrasna", "Helena, dođi na utakmice. Želimo te vidjeti na tribinama", pisali su oduševljeni obožavatelji.   

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Helena i Dominik ovog mjeseca imaju mnogo razloga za slavlje. Naime, nogometaš i dizajnerica početkom srpnja obavili su krštenje sinčića Joakima, a danas obilježavaju njegov imendan. Lijepa brineta tim je povodom na svojim društvenim mrežama objavila dosad neviđene obiteljske kadrove s Joakimova krštenja.

Na videu objavljenom u Instagram pričama svu pozornost ukrao je maleni mezimac, dok su njegovi roditelji spremno pozirali s njim za obiteljske fotografije. Skladni par očito uživa u roditeljstvu, a u pojedinim kadrovima možemo vidjeti da se Dominik odlično snalazi u ulozi oca. Helena je pritom pokazala i ambijent u kojem je proslava održana, uz prekrasno dekoriranu slavljeničku tortu sa sinčićevim imenom i svirače na gitari. Također, ovaj važni događaj nije mogao proći bez njihovog psa Cruza.

GALERIJA: FOTO Helena Livaković oduševila linijom u bikiniju samo pola godine nakon poroda

1/18
 

Helena je Joakima rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u siječnju, a prije nekoliko dana objavila je fotografiju Dominika i Joakima šest mjeseci nakon rođenja dječaka. Tada je objavila i fotografije s Europskog nogometnog prvenstva održanog u Njemačkoj i pokazala je kako je maleni Joakim bio na utakmicama naše nogometne reprezentacije i navijao za tatu koji je i na ovom prvenstvu odradio hvale vrijedan posao.

Ljubavna priča Helene i Dominika započela je 2017. godine. Par se vjenčao u lipnju 2022. godine u crkvi Svete Stošije u Zadru, a  slavlje se nastavilo u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima. Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika našla su se najveća lica naše nogometne scene kao Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić. Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Petra Graše "Jel' ti reka 'ko".

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije