GLEDATELJI U ŠOKU

VIDEO Nutricionistkinja se onesvijestila u emisiji uživo trenutak nakon što je govorila čime možemo zamijeniti šećer

Tereza Coccaro
Foto: Screenshot
1/3
06.11.2022.
u 16:11

- Ako želimo zamijeniti zaslađivače ili šećer, počnimo koristiti ribani kokos, gorki kakao, cimet. U redu je ako dijete ode na rođendan i pojede nešto slatko…", kazala je Coccaro u emisiji "Buenos Días América", a zatim je počela zamuckivati, te je izgubila svijest. Voditelji emisije brzo su joj prišli u pomoć, a emisija je prekinuta

Argentinska nutricionistkinja Teresa Coccaro onesvijestila prošli tjedan u emisiji uživo, samo trenutak nakon što je govorila o tome čime se sve može zamijeniti šećer. 

- Ako želimo zamijeniti zaslađivače ili šećer, počnimo koristiti ribani kokos, gorki kakao, cimet. U redu je ako dijete ode na rođendan i pojede nešto slatko…", kazala je Coccaro u emisiji "Buenos Días América", a zatim je počela zamuckivati, te je izgubila svijest. Voditelji emisije brzo su joj prišli u pomoć, a emisija je prekinuta.

 

Prema liječničkoj dijagnozi, nutricionistica je imala sinkopu, zbog čega je morala biti hitno liječena. Prema onome što je sama prenijela, hitna liječnička pomoć pomogla je da se njezino stanje brže riješi.

Argentinski mediji prenijeli su i kako Coccaro ide na kardiološke pretrage, a nosit će i holter, 

Coccaro je zahvalila na brizi onih koji su je kontaktirali kako bi doznali o njezinom zdravstvenom stanju, te još jednom kazala da je dobra medicinska njega vrlo važna.

Nedugo nakon što se saznalo za dramatičnu epizodu, na društvenim mrežama počelo se raspravljati o tome kako je za njenu nesvjesticu kriv nedostatak šećera.

Ipak, stručnjakinja je pojasnila da nije vegetarijanka ni veganka te da se drži zdrave prehrane.

VIDEO: Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', umištio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69. mil. kuna' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

SA
sargu123
17:40 06.11.2022.

Dobra reklama za zdravu prehranu....hi hi

DL
Dvanaest__legija
17:10 06.11.2022.

Hoće to od premalo šećera u krvi!

PR
prdec
18:37 06.11.2022.

Ne jede cukora, ne jede špeka, ne jede cvirke. Samo zeljenjavu i vodu, Prozna vreča ne stoji i onda se čude dok blesikneju a zgledaju kak smrt na dopustu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije