Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni detalji

VIDEO Pjevačica pogođena u glavu velikim buketom: 'Ovo je jako bezobrazno...'

Foto: Profimedia
1/4
13.04.2024.
u 12:37

Pjevačica Olivia Rodrigo pogođena je u glavu buketom dok je nastupila i otišla pozdraviti vjerne obožavatelje.

Repera Drakea i Bebe Rexhu su gađali mobitelom, Pink su posuli pepelom, Harryja Stylesa gađali su nasumičnim predmetom, repera Lila Nasa Xa gađali su seks igračkom... Strastveni obožavatelji ponekad znaju pretjerati, a tako je bilo i s američkom pjevačicom Olivijom Rodrigo koju je obožavatelj pogodio buketom u glavu na njezinoj svjetskoj turneji "GUTS", a koja je s nastupima krenula u veljači, prenosi Buzz Feed. 

Video koji je u kratkom vremenu prikupio tisuće oznaka "sviđa mi se" prikazuje pjevačicu kako pozdravlja uzbuđene obožavatelje unutar dvorane. U jednom joj je trenutku posjetitelj koncerta pokušao uručiti buket, a ona ga zbog užurbanosti nije opazila pa je buket bačen u njezinu smjeru. Cvijeće je pjevačicu pogodilo u potiljak zbog čega se ona trgnula i odjurila pozdraviti ostale obožavatelje u redu. Mnogi su ovakvo ponašanje prokomentirali kao bezobrazno i neprihvatljivo zato što su pjevačicu Rodrigo mogli ozlijediti, a neki su se osvrnuli i na bonton ponašanja.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

FOTO Kate Middleton optužili da je prekršila kraljevsku tradiciju! Odvažila se na neobičan korak

1/28

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

 

"Ovo je jako bezobrazno. Što da ju je povrijedilo...", "Nema više koncertne etike", neki su od komentara na platformi X.

 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije