večera za 5 na selu

VIDEO Pogledajte kako je Božidar divljao zbog ocjena i rasplakao Darija

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/11
31.12.2022.
u 10:57

Natjecatelj Božidar, koji je već  poznat obožavateljima showa, smatrao je da njezina pobjeda nije pravedna te želio vidjeti detalje o poretku. Na poretku se vidjelo koje je mjesto zauzeo, no ne i bodovi koje je dobio. Božidar je mogao vidjeti svoje ime na četvrtom, predzadnjem, mjestu te bio uvjeren da su se kandidati dogovarali kod ocjenjivanja.

Jučerašnjom emisijom showa 'Večera za 5 na selu' završen je tjedan natjecatelja iz Sjeverozapadne Hrvatske. Pobjednica tjedna je Bernardica koja je kuhala jučer te osvojila 32 boda. Svojim je gostima poslužila tradicionalna blagdanska jela svog kraja - predjelo naziva Ledeno doba, glavno jelo Blagdanski mix i desert Miris tradicije.

Nakon večere slijedilo je proglašenje pobjednika, a Bernardičinom pobjedom nisu bili svi zadovoljni. Natjecatelj Božidar, koji je već  poznat obožavateljima showa, smatrao je da njezina pobjeda nije pravedna te želio vidjeti detalje o poretku. Na poretku se vidjelo koje je mjesto zauzeo, no ne i bodovi koje je dobio. Božidar je mogao vidjeti svoje ime na četvrtom, predzadnjem, mjestu te bio uvjeren da su se kandidati dogovarali kod ocjenjivanja.

 - Ne pišu ocjene! Kako nema koliko tko bodova ima - zanimalo je Božu.

- Hoću vidjeti kako ste se opet dogovarali - nastavio je Božo, a kad mu je Dario rekao da se nitko nije dogovarao, Božo mu je odgovorio:

- Nemoj pričati gluposti! Znam da si se dogovarao - i sa Snježanom i Bernardicom - a potom ljutit napustio set da bi se ubrzo vratio i još jednom vikao na Darija da se dogovarao za ocjene.

- Što ti pričaš za mene? Reci, što je? - vikao je Božidar. 

- Ja nisam ništa loše rekao - odgovorio mu je Dario. 

- Glupi čovjek! - govorio je Božidar.

- Nije se nitko dogovarao - pokušao mu je objasniti Dario dok je bježao od njega. 

- Kako nije, ja sam čuo - ljutit je bio Božo. Natjecatelj Ivan j pokušao smiriti situaciju. 

- Božić je ljudi, dobro je, hajde - govorio je i držao Božidara podalje od Daria, koji je na kraju zaključio: 

- Ja se tresem, kako se to ponaša. Ne mogu vjerovati.

Bernardica je pak zamolila da se ne svađaju tee pokazala da se i ona prestrašila.

- Ne mogu. Htio me je napasti - govorio je Dario te istaknuo da mu je žao što je sudjelovao u emisiji u tjednu kad i Božidar.

- Cijeli tjedan je upropastio. Idem doma - ponavljao je Dario, a Bernardica još jednom pozvala sve natjecatelje na druženje u svojoj kući.

VIDEO Komemoracija za Massima završena ovacijama i suzama

 

 

Ključne riječi

Komentara 27

DO
domagoj1492
11:32 31.12.2022.

Mali Dario je mali smrad i trebao je dobiti par iza uha. Dario se dobro osramotio i pokazao svima kakav je ljigavac .

FR
Freudenreichova
11:18 31.12.2022.

Gledao sam epizode. Za Bozu vec znamo tko i kakav je i da ga RTL poziva iz svog interesa povecanja gledanosti, ali ovaj Dario je malo ljigavo smece.

BU
burza
12:04 31.12.2022.

Mali ga je cjelo vrijeme provociral i omalovazaval i time pokazal kulturu jadnik retardirani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije