izazovno izdanje

Naša najvatrenija navijačica u badiću otkrila gdje će dočekati Novu godinu: 'Vidimo se'

Foto: Instagram
1/11
31.12.2022.
u 08:00

Ivana Knoll objavila je fotografiju na kojoj je pozirala na jet skiju, a kameri je bila okrenuta leđima. Nosila je jednodijelni crni kupaći kostim koji je istaknuo njezine obline. Najvatrenija navijačica kameri je uputila zavodljiv pogled, a  iza nje se vidi grad te zalazak sunca.

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll otkrila je kako se nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru uputila u New York gdje je provela božićne blagdane, a sada je u izazovnom izdanju otkrila i kako će dočekati Novu godinu. Naime, Ivana je objavila fotografiju na kojoj pozirala u kupaćem kostimu te otkrila da će u 2023. ući u Miamiju.

Knoll je objavila fotografiju na kojoj je pozirala na jet skiju, a kameri je bila okrenuta leđima. Nosila je jednodijelni crni kupaći kostim koji je istaknuo njezine obline. Najvatrenija navijačica kameri je uputila zavodljiv pogled, a  iza nje se vidi grad te zalazak sunca.

- Miammmi! Vidimo se za Novu godinu! - napisala je u opisu te tako otkrila gdje će ona biti na dočeku. "Uživaj", pisali su joj pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Podsjetimo, Ivana je prije nekoliko dana objavila kako se nalazi u Americi, točnije objavila je fotografiju snimljenu na Timesu Squareu. Tada je pokazala i kako je prošetala gradom te kako su je ulovili i obožavatelji u New Yorku. Ivana je snimila kako se oko nje okupilo mnoštvo ljudi koji su se s njom htjeli fotografirati. 

Potom je na svojim Instagram storyjima otkrila i da je i za ovu priliku imala spremno navijačko izdanje. Naime, Knoll se kasnije presvukla te ulicama ovog velikog grada prošetala u uskom, dekoltiranom topu s motivom kockica, tajicama i visokim čizmama. Na usnama joj se isticao crveni ruž, a svoju dugu tamnu kosu tada je pustila. Također, i u ovom izdanju je privukla puno pogleda te okupila pratitelji koji su se htjeli fotografirati s njom. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili u 2022. godini

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
09:12 31.12.2022.

Ponovno dnevna doza prostitucije

DU
Deleted user
08:56 31.12.2022.

Ima li što novoga iz Zambije?

T2
Tomo_20
10:18 31.12.2022.

Ajde dosta vise s njom vidjeli smo i previse i nije vise interesantna!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije