na palubi broda

VIDEO Slavna glumica u šestom desetljeću pokazala kako se isteže, pratitelji oduševljeni: 'Ti si inspiracija'

Foto: profimedia
1/8
13.07.2021.
u 09:36

"Izgledaš nevjerojatno", "Odličan način za ostati u formi, plivanje, joga, istezanje... Ti si inspiracija", "Izgledaš odlično", samo su neki od komentara na račun glumice Catherine Zeta-Jones.

Glumica Catherine Zeta-Jones (51) još je jednom dokazala zbog čega je mnogi smatraju jednom od najljepših glumica na svijetu. Iako je zakoračila u šesto desetljeće života Catherine izgleda besprijekorno, a to dokazuje i posljednji video koji je objavila na svom Instagramu.

Na njemu miljenica Hollywooda i dobitnica Oscara na palubi broda u jednodjelnom kupaćem kostimu prakticira jogu. "Lagano kao nedjeljno jutro", napisala je ispod snimke koja je skupila više od milijun pregleda. 

Ispod videa odmah su se zaredali komplimenti na račun njezina izgleda. "Izgledaš nevjerojatno", "Odličan način za ostati u formi, plivanje, joga, istezanje... Ti si inspiracija", "Izgledaš odlično", "Prelijepa", "Fantastična", samo su neki od komplimenata koje su joj uputili pratitelji. Neke od njih zanimalo je i koliko je godina vježbe potrebno da bi se došlo do ove razine gipkosti, no glumica na komentare nije odgovarala. 

Inače, Catherine Zeta-Jones u mladosti preselila u Sjedinjene Američke Države, a sa suprugom Michaelom Douglasom (76) u braku je od 2000. Michael i Catherine imaju svoje djece sina Dylana (20) i kći Carys (17), a tajnu svog braka dugog više od dva desetljeća glumica je otkrila u jednom od ranijih intervjua ne štedeći komplimente na račun svog supruga. - Pristojan, uljudan i dobar sugovornik. Takav je Michael prema meni - rekla je Zeta-Jones. 

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije