ŠOKANTNO

VIDEO Slavna pjevačica jecala na aerodromu: 'Prijetili su mi, ovo je zločin iz mržnje'

Foto: screenshot X
1/13
19.08.2024.
u 21:00

Glazbenica je objavila video u kojem plače i objašnjava što joj se dogodilo

Pjevačica Bebe Rexha u subotu je objavila uplakani Instagram story, a na kojem tvrdi da joj je prijetio zaposlenik osiguranja na aerodromu jer je govorila albanski, piše Daily Mail. Na videu je jecala jer joj je također bio zabranjen ulaz na let Lufthanse iz zračne luke u Münchenu. - Prijetili su mi jer sam mislila da je zaposlenik osiguranja Albanac. Razgovarala sam s njim na albanskom i pitala ga gdje da nabavim kartu i sada mi zabranjuju let - napisala je.

U drugom videu koji je objavila nedugo nakon prvog, ponovno se snimila kako plače. - Vjerujem da je ovo zločin iz mržnje jer sam Albanka. Nije mi dao svoje ime i nastavio me psihički zlostavljati kako bi mislila da ima više ovlasti, nego što zapravo ima. Nijedna žena mi nije uskočila u pomoć, ali upravo sam saznala da radi za ATSG, tvrtku za kontrolu dokumenata koju je angažirala Lufthansa - napisala je pjevačica.

Bebe Rexha je rođena u New Yorku i preselila se u obližnji Staten Island kad je imala šest godina. Njezin otac Flamur rođen je u Debru u Sjevernoj Makedoniji i emigrirao je u Ameriku kad je imao 21 godinu. Majka joj ima albanske korijene, iako je rođena u Americi. Rexhino pravo ime, Bleta, na albanskom jeziku znači “pčela”, a umjetničko ime Bebe nadimak je kojim su je zvali roditelji.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Podsjetimo, prošle godine pisali smo o 27-godišnjem Nicolasu Malvagnu iz New Jerseya koji je uhićen jer je mobitelom udario glazbenicu nominiranu za Grammy u lice, odnosno Bebe Rexhau, a zbog čega je ona dobila tri šava... 

 

VIDEO: Baby Lasagna pokazao novi imidž: Uz Vojka V i Nipplepeople napravio show

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Orao
Orao
23:35 19.08.2024.

Sa USA putovnicom? Ma dajte...

Avatar Idler 3
Idler 3
22:38 19.08.2024.

Dajte-najte, ma US putovnicu...pofalilo lajkova !

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:22 19.08.2024.

Nije plakala samo ona, i ja sam se rasplakao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije