Neobična situacija

VIDEO Trenutak u kojem se 1981. Helga Vlahović uključila u Dublin na Eurosong nasmijao je publiku

Foto: Youtube screenshot
1/5
13.03.2022.
u 21:00

Te godine se Eurosong održavao u Dublinu i vodila ga je Doireann Ní Bhriain, a nakon što su svi izvođači izveli svoje pjesme u Dublin su se iz ostatka Europe uključivali tv centri i prenosili bodove.

Seid Memić Vajta predstavljao je Jugoslaviju 1981. godina na Eurosongu i tada se publici predstavio pjesmom "Lejla". Te godine se Eurosong održavao u Dublinu i vodila ga je Doireann Ní Bhriain, a nakon što su svi izvođači izveli svoje pjesme u Dublin su se iz ostatka Europe uključivali tv centri kako bi voditeljici otkrili kojim je izvođačima i koliko bodova dodijelio njihov stručni žiri.

U trenutku kada je voditeljica Doireann pozvala svoju kolegicu iz tv centra u Zagrebu Helgu Vlahović da otkrije glasove Jugoslavije dogodila se situacija koja se nikada prije nije dogodila tijekom finala ovog natjecanja. Kada je Bhriain pozvala Helgu da se uključi najprije je u eteru vladala tišina neko vrijeme, a kada se Helga Vlahović konačno oglasila rekla je kako Jugoslavija još nema bodove. - Dobro večer Jugoslavija, mogu li čuti vaše glasove - rekla je Doireann i opet ponovila istu rečenicu, ali s druge strane se nije ništa čulo i u jednom trenutku Helga Vlahović se uključila u prijenos.

 

@aftaratia 👏🤣#eurovision#europe#israel#danainternational#germany#eurovision2022#eurovision2021#esc#telaviv#estonia#russia#latvia#lithuania#serbia#poland#sweden#albania#norway#denmark#belgium#netherlands#italy#turin#europa#azerbaijan#turkey#macedonia#iceland#france#portugal#sanmarino#romania#ukraine#malta ♬ original sound - Eurovision🔥

 

- Nemam glasove - rekla je Helga, a u dvorani se čuo smijeh i nevjerica. Djelovalo je kao da voditeljica planira prijeći na uključenje sljedeće zemlje kada se Vlahović ponovno oglasila i počela je čitati bodove iz Jugoslavije. Ovaj video je nedavno osvanuo na Tik Toku i ima preko 116 tisuća pregleda.

VIDEO Valentina Baus i Dino Goleš nominirani su za Večernjakovu ružu: "Stvarno nismo očekivali nominaciju"

 

Ključne riječi

Komentara 3

AR
ArsenT
07:46 14.03.2022.

Draga Helga!

RA
radolizem
02:10 14.03.2022.

A jbg...trebalo je sve to zbrojati obzirom se JRT sastojao od 6 republičkih televizija. Slovenci bi vjerojatno glasove dali Austriji, mi glaovali za Njemačku, Srbi za Grke, Bosanci bi glasove dali Turcima, Crnogorci Talijanima, a Makedonci vjerojatno isto Turcima...i ondada nastane problem kako sve to usuglasiti, a nisu imali excell i nisu pozvali matematičara da im sve to zbroji. Uglavnom, smijeh...

Avatar Tombstone
Tombstone
23:17 13.03.2022.

Crko Marshall pa nije bilo tona....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije