UVIJEK SPREMNI NA ŠALU

VIDEO Zlatni Sinkovići iznenadili voditelje Dnevnika! Pogledajte kako su im uletjeli u kadar

Sinkovići
Foto: Screenshot
1/5
09.08.2024.
u 10:56

Super da smo imali Švicarce i Rumunje u stazama kraj nas, mi uopće nismo vidjeli gdje su Englezi, a kad je došlo zadnjih 300 metara, a onda sam ih krajičkom oka vidio. To je bio početak kraja. Pali maksimalno i ostalo je povijest. Vjerojatno sam nešto rekao, ali ne sjećam se, kazao je Valent

Braća Martin i Valent Sinković gostovala su u Dnevniku Nove TV nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu i na samom kraju iznenadili voditelje Mariju Miholjek i Sašu Kopljara. Kada su Marija i Saša odjavjivali emisiju, Sinkovići su se pojavili u kadru i s voditeljima napravili selfieje. Taj trenutak pogledajte OVDJE

Otkrili su što su događalo u posljednjih 500 metara utrke, kada su izveli pravu senzaciju! Prvo su prestigli rumunjsku i švicarsku posadu, a onda su tik pred ciljem uzeli zlato engleskoj posadi, koja nije mogla vjerovati što im se upravo dogodilo.

"Kad smo ušli u zadnjih 500 metara, bili smo četvrti. Znali smo da Rumunji jako kreću, tako da bi pri kraju. Onda smo rekli idemo doći po medalju, prihvatili bi bilo koju. Ovo s Englezima se čak ni ne stiže", kazao je Valent Sinković pa nastavio:

"Super da smo imali Švicarce i Rumunje u stazama kraj nas, mi uopće nismo vidjeli gdje su Englezi, a kad je došlo zadnjih 300 metara, a onda sam ih krajičkom oka vidio. To je bio početak kraja. Pali maksimalno i ostalo je povijest. Vjerojatno sam nešto rekao, ali ne sjećam se". Cijela priča s veslanjem je počela potpuno slučajno.

 

FOTO Kate Middleton omiljena ja članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Sinkovići
1/43

 

VEZANI ČLANCI: 

 

"Prije nego što smo počeli veslati, stariji brat Matija je vidio veslanje na televiziji i rekao mami da želi to isprobati. Mama je našla broj od veslačkog kluba u kojem smo cijelu karijeru", kazali su Sinkovići. 

Veliki uspjeh Sinkovića u Parizu pohvalio je i srpski tenisač Novak Đoković koji je njihovu predstavu nazvao "šetnjom kroz park":

"Nevjerojatno, njegova veličina kad ide tako nešto reći kao da smo mi iznad njega, ali on je najveći tenisač u povijesti. Nije šetnja parkom, vjerujte. Drago mi je da je uspio doći do zlata, znam da je sad u Hrvatskoj na odmoru i čestitam mu", kazao je Martin Sinković.

 

VIDEO: Pozadina otkazivanja koncerta Taylor Swift: Mladić (19) se nedavno priključio IS-u, planirao napad s još jednim

 

Komentara 8

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
16:35 09.08.2024.

Voditelje sigurno nisu iznenadili. Sve je bilo pomno izrežirano.

DU
Deleted user
12:45 09.08.2024.

Normalni zdravi ljudi vjernici heteroseksualci obiteljski ljudi. Za koju godinu možda ni nebude takvih primjeraka ili budu zabranjeni medijski.

Avatar Asterix
Asterix
11:52 09.08.2024.

Nije moglo bez Noleta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije