zaljubljeni par

Više se ne skrivaju! Antonija Šola podijelila romantičnu fotku na kojoj ljubi deset godina mlađeg kolegu

Foto: instagram
1/12
29.07.2021.
u 16:20

Podijelila je i sliku samog Marija kako podiže ruke prema nebu. Pjevač joj je objavu komentirao emotikonom srca, a oduševljeni pratitelji pisali su da su divan par.

Pjevačica i autorica brojnih hitova domaće glazbene scene Antonija Šola (42) Mario Regelja (32), pjevač sve popularnijeg benda Ljubavnici svoje dugogodišnje prijateljstvo pretvorili su ljubav o čemu je javnost tek nedavno saznala nakon dugo skrivanja. 

Antonija je potom potvrdila vezu i na svom profilu, a sada je objavila i romantičnu fotografiju na drvenom molu u Brelima na kojoj su se i poljubili. Prvo je objavila jednu samostalnu fotografiju, a potom i tu zajedničku kojom je oduševila pratitelje.

Foto: Instagram

"Da, žena u meni... Treba muškarca u tebi", napisala je glazbenica uz objavu.

Foto: Instagram

Podijelila je i sliku samog Marija kako podiže ruke prema nebu. Pjevač joj je objavu komentirao emotikonom srca, a oduševljeni pratitelji pisali su da su divan par. 

"Predivno", "Golupčići", "Najljepši i najzgodniji par", "Samo uživajte, samo ljubav", "Wow", "Preslatki", komentirali su. 

Podsjetimo, početkom srpnja Mario je za RTL.hr potvrdio da su zaljubljeni, a otkrio je i što ga je privuklo na glazbenici. 

- Sve je još friško, ne bih o tome koliko već naša veza traje. Najbitnije je da je nama lijepo, da se slažemo, da mnogo vremena provodimo zajedno te da stvaramo, što nas je, na posljetku, i spojilo. Pjesma je naša najveća poveznica. Antonija i ja znamo se dugi niz godina. Prije pet, šest godina počeli smo stvarati prve pjesme, a onda je to sve preraslo u ljubav - kazao je i dodao:

- Ona je predivna u svakom pogledu, ali ono što je umjetnicima najbitnije i što je na kraju presudilo je zajednički interes - ljubav prema glazbi i pjesmama. Mnogi kažu da privatno i poslovno ne treba spajati. Iako smo već godinama suradnici u studiju, nikada nam to nije stvaralo probleme. Daleko od toga. Kada postoji iskra, to je sve veoma simpatično - zaključio je Mario.

VIDEO>>Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
00:02 31.07.2021.

Uživajte u ljubavi. Sretno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije