Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirao s mladenkom

Vitasović u tajnosti oženio menadžericu? Objavio i prvu fotografiju sa suprugom

Opatija: Alen Vitasovi? i poznate dame na reviji u sklopu Sajma vjen?anja
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/8
08.09.2022.
u 12:23

U komentarima je otkriveno da joj je ime Eleonora. Pjevač je bio odjeven u plavu košulju i traperice, te bijele tenisice. Uz njih su na fotofgrafiji bili, čini se, kumovi i fotografkinja.

Glazbenik Alen Vitasović (54) na Facebooku je objavio fotografiju sa svadbe. Vitasović je pozirao s mladenkom koja je u ruci držala buket cvijeća, a na sebi je imala ružičastu haljinu. U komentarima je otkriveno da joj je ime Eleonora, a riječ je o njegovoj menadžerici. 

 Pjevač je bio odjeven u plavu košulju i traperice, te bijele tenisice. Uz njih su na fotofgrafiji bili, čini se, kumovi i fotografkinja

 

"Čestitam i želim puno sreće u ljubavi", "Sretno Alen i Eleonora" stoji u komentarima Alenovih pratitelja ispod fotografije. 

Kontaktrali smo Vitasovića za potvrdu ili komentar, no nismo dobili odgovor do objave teksta. 

Alen je već bio u braku i to dvadeset godina i iz te veze ima sina  Ivana i kći Miu. Razvod od supruge Sandre koji se dogodio 2016-te krio je od javnosti pune dvije godine.  Kad se konačno saznalo da više nisu zajedno, oboje su rekli kako su imali uspona i padova, a da je rastava bila sporazumna. Javnost je bila zbunjena jer je desetak dana nakon rastave Alen izjavio kako sa Sandrom slavi 21. godišnjicu braka.

U prosincu 2018. u jednom je intervjuu otkrio kako ima djevojku i najavio ženidbu koja se trebala dogoditi 2019. godine, a tada je, kazao i kako planira prestati s karijerom. 

VIDEO Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet ‘Ima li nade za nas’? ‘Sretna sam sa svojim životom’

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije