na odmoru

Vitomira Lončar objavila fotke s trudnom kćeri: 'Kad se opet vidimo, ništa neće biti isto'

Foto: Instagram
1/28
11.08.2024.
u 07:30

Vitomirina kći Buga Marija živi i radi u Zagrebu, a s majkom se čuje telefonom. Dodajmo i da Biga Marija i njezin suprug, violončelist Matej Milošev čekaju prvo dijete.

Glumica Vitomira Lončar inače živi i radi u Kini, a sada se vratila u Hrvatsku i obožavateljima javila na Instagramu gdje je objavila nekoliko fotografija sa svojom kćeri Bugom Marijom Šimić. Vitomira je tako otkrila da njih dvije zajedno ljetuju na Cresu. "Kad se sljedeći put vidimo, ništa više neće biti isto. Zadnji put zagrlih svoje dijete da je u 'jednom komadu'. U Božje ruke", napisala je Vitomira u opis objave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitomira Loncar (@vitajana)

Inače, Vitomirina kći Buga Marija živi i radi u Zagrebu, a s majkom se čuje telefonom. Dodajmo i da Biga Marija i njezin suprug, violončelist Matej Milošev čekaju prvo dijete. 

Par je sudbonosno 'da' izgovorio početkom srpnja na iznenađenje sviju i to nakon sedam mjeseci veze u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu. Buga i Matej su se upoznali kroz suradnju na predstavama u kazalištu 'Mala scena', gdje oboje igraju, a on i piše predstave za djecu. Zagrepčanka se nakon vjenčanja javila na Instagramu i objavila galeriju fotografija, na kojima se u prekrasnoj vjenčanici i s buketom bijelih ruža pojavljuje u društvu roditelja i dijeli emotivne trenutke sa svojim suprugom.

- Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga vrijeme teče drugačije. Zbog koga istovremeno stoji i leti kao da 50 godina prođe u danu, a sekunda traje godinama i ne želiš da bude brža - glasi dio stihova koje je Buga priložila u opisu objave.

Vjenčanje je iznenadilo i Bugine roditelje koji su odgodili svoje poslove u Kini, gdje žive preko sedam godina, i doputovali u Zagreb kako bi prisustvovali ovom važnom događaju za cijelu obitelj, a posebno njihovu mezimicu. -  Što reći, izvan sebe smo od sreće. Sve se dogodilo nekako brzo i spontano i vjerojatno je tako najbolje. Ona više nije naša briga, od sada je gospođa i o njoj brine njezin suprug Matej - kazala je za Gloriju ponosna majka Vitomira Lončar o vjenčanju njezine kćerke za zagrebačkog violončelista. Mladencima je za poklon donijela crvenu svilenu posteljinu s ugraviranim zmajevima. 

Za isti medij oglasio se i oduševljeni mladoženja, koji ne može opisati sreću koju osjeća nakon izgovorenog sudbonosnog 'da'. - Dvojili smo hoću li na prsten ugravirati svoj ili njezin broj mobitela no eto odlučili smo da to bude njezin pa ćemo vidjeti hoće li biti od koristi - otkrio je kroz smijeh član ansambla kazališta Komedija. Također, Buga i Matej su najavili kako za medeni mjesec planiraju putovanje na Maldive

Nakon ceremonije skladna obitelj otišla je na večeru u jedan zagrebački restoran, a novopečeni supružnici slavlje s prijateljima nastavili su u zajedničkom stanu nedaleko Kvaternikovog trga. 

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
13:07 11.08.2024.

Neka Hrvatića....

Avatar marela
marela
08:34 11.08.2024.

Samo neka djeca ( sva) budu sretna,jer onda smo i mi roditelji dobro i sretni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije