marko petrić i valentina Walme

Vjenčali se glumac i pobjednica showa 'Ples sa zvijezdama', lijepe vijesti otkrili fotografijama

Zagreb: Story Hall of Fame održan u Muzeju za umjetnost i obrt
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/31
04.09.2023.
u 08:25

Vijest o vjenčanju plesačica Valentina Walme otkrila je na svojem profilu uz niz crno-bijelih fotografija na kojima se ona i glumac Marko Petrić smiju i ljube.

Glumac Marko Petrić (36) i plesačica Valentina Walme (32) prošlog su vikenda izgovorili sudbonosno 'da'. Vijest o vjenčanju otkrila je Valentina koja je na svojem Instagram profilu podijelila fotografije.

- 03.09.2023. Petrići - stoji u opisu fotografija koje možete pogledati OVDJE. Radi se o nizu crno-bijeli fotografija na kojima se zaljubljeni par smije i ljubi, a može se vidjeti kako je Valentina nosila bijelu haljinu dužine do koljena, a Marko je imao sako iste boje. Otkrili su i da su se vjenčali u Zagrebu, no više detalja o svom vjenčanju još nisu objavili.

Inače, par se zaručio prošlog rujna u Splitu, a i tada su sve otkrili fotografijom na Instagramu. Valentina je tada pokazala jednostavan, ali prekrasni zaručnički prsten, a nije skrivala ni svoje oduševljenje. Više detalja nisu otkrivali.

Par je zajedno nešto više od dvije godine, a dugo se šuškalo o ovoj ljubavi. No, svoju ljubav dugo nisu htjeli potvrditi. Šuškanja su nastala zbog njihovih čestih druženja, ali i fotografija koje su u bliskom periodu objavljivali na društvenim mrežama, a snimljene su na istim lokacijama. 

VEZANI ČLANCI

Svoju ljubav su potvrdili 2021. godine zajedničkim dolaskom na crveni tepih Story Hall Of Famea

- Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, jer ne bi došli zajedno da nije tako - odgovorio je tada glumac kazališta Gavella na pitanje novinara te dodao da o svom privatnom životu izbjegavaju govoriti te da će se toga držati i dalje.

Osim toga, Valentina je u jednom intervjuu otkrila nekoliko detalja o njihovim pripremama za vjenčanje.

 - Rekla sam hajmo mi početi to planirati, pa što se ostvari super. Bit će intimno vjenčanje jer Marko i ja zaista imamo puno prijatelja i Marko ima dosta široku obitelj pa ćemo pokušati to dvoje nekako spojiti a da ne bude baš prenapucano, kako bi se reklo - rekla je za InMagazin.

Dodajmo da Walme publika, osim po sudjelovanju u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je i pobijedila u jendoj sezoni, pamti i po brojnim ulogama u spotovima, a mladog Gavellinog glumca šira je javnost mogla gledati i u serijama Nove TV, dok ove jeseni glumi i u RTL-ovoj seriji "San snova"

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio zbog čega je izabran na audiciji za Masterchefa

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije