Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vanja rupena

Vjenčanje mi nije bitno, želim brzo postati majka

vanja rupena
01.10.2010.
u 09:22

- Vjenčanje mi nije najbitnije u životu. Mnogo je važnije da se volimo. Dijete bih voljela imati već sljedeće godine, puno razmišljam o majčinstvu - kaže Vanja.

Vanja Rupena, naša uspješna manekenka, niže uspjehe na svim poljima. Osim što 3. listopada na RTL-u kreće Hrvatski Top Model by Vanja Rupena, u kojemu će već na početku pokazati da ne tolerira razmaženost, bahatost i neprofesionalnost, potkraj listopada na talijanskoj Odeon TV vodit će emisiju o kulturi “Altra Televisione” s Giannijem Makrijem.

- Lijepo od Giannija da me prezentira kao suvoditeljicu, ali nije baš tako. Jednosatna emisija ići će jednom tjedno. On je voditelj, a ja ću se tu i tamo ubacivati - kaže Vanja.

Već na snimanju djevojkama koje sanjaju o slavi top modela jasno je pokazala što misli o njihovu napuštanju showa, a onaj faktor x prepoznala je u jednoj djevojci čije ime neće otkriti.

- Kad dobijemo pobjednicu, reći ću je li ona bila moja favoritkinja. Prije ne. Djevojkama nisam davala negativne kritike, više savjete. Nisam bila bezobrazna, iako mislim da je neodgovorno prijaviti se i odustati na prvoj prepreci. Priznaje da je njezina želja za ulaskom u te vode bila toliko jaka da ju na počecima nitko nije mogao poljuljati, a još manje rasplakati. Zasluga je to sportske discipline kojoj ju je naučilo višegodišnje bavljenje rukometom.

- Znala sam što želim, vrijedno radila i čekala svojih pet minuta. Imala sam strpljenja, nije mi bilo teško ići i na deset castinga dnevno - kaže.

Ovo je ljeto provela na relaciji Zagreb - Milano, a kad se vratila kući, s ukusnom ju je večerom dočekao njezin pet godina mlađi dečko Raffaele Francioso.

- Od siječnja zajedno živimo i jako smo sretni. Raffaeleu se sviđaju hrvatska jela, ni na što se ne buni. No tako zapravo uvijek i jest; kad se voliš, sve ti je i dobro. Snalazim se kao domaćica, kuham, perem, čistim, sve radim... No kad dođem umorna, najviše volim to da mi netko servira toplo i ukusno jelo. Zna to i Raffaele pa se i on prihvatio kuhanja. Nije mu teško ugoditi mi - cvrkuće Vanja.

Njezin dečko Raffaele završio je studij ekonomije i sada je na usavršavanju marketinga i menadžmenta. U vezi su nekoliko godina, a slobodno vrijeme najradije provode u kućnoj atmosferi.

U njihovu unajmljenom stanu trenutačno žive i dvije kartuzijske mačke, a Vanja priznaje da se u njoj glasno javlja poriv za majčinstvom.

- Vjenčanje mi nije najbitnije u životu. Mnogo je važnije da se volimo. Dijete bih voljela imati već sljedeće godine, puno razmišljam o majčinstvu - raznježi se kad govori o bebi. Manekenski i voditeljski poslovi u tome je ni malo neće sputati.

- Ljetos sam zbog posla morala puno putovati. No, moj je posao inače fleksibilan i često sam kod kuće. Za svoju obitelj imat ću vremena koliko god bude trebalo - kaže Vanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije