Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Pajić

Voditeljica se oprostila od RTL-a, a sada je poznato i gdje nastavlja svoju karijeru i na kojoj poziciji

Zagreb: Novinarka i televizijska voditeljica Jelena Pajić
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/14
29.04.2023.
u 16:50

Jelena Pajić je na RTL-u bila zaposlena pet godina i vodila je središnju informativnu emisiju RTL Danas, a na RTL je došla s HRT-a

RTL je danas objavio kako Jelena Pajić Ćulibrk više nije dio njihovog tima te da odlazi s televizije čiji je zaposlenik bila zadnjih pet godina. - Jeleni se zahvaljujemo na pet lijepih zajedničkih godina te joj želimo mnogo sreće i uspjeha u daljnjim angažmanima i karijeri - poručili su s RTL-a.  Jelena će svoju televizijsku karijeru nastaviti tamo gdje je i počela svoje televizijske dane, a to je na HRT-u. Na stranicama javne televizije još prije tjedan dana objavljen je rezultat natječaja za Urednika u programskog odjelu 4. 

- Radno mjesto Urednik u programskom odjelu 4, PJ Program, RJ Programi HRA (1 izvršitelj na neodređeno vrijeme). Izabrana kandidatkinja: Ćulibrk Pajić Jelena, VSS. - piše na stranicama HRT-a.  Na RTL-u je Jelena vodila središnju informativnu emisiju 'RTL Danas', pokrenula je na RTL- u i 'Projekt Zeleno' , izvještavala s kulturnih događanja, a pred kraj svake godine donosila bi presjek najzanimljivijih, najveselijih i najneobičnijih priča koje su obilježile tu godinu i gledateljima tako pokazivala da svaka godina ima svoju - dobru stranu. Kada je s HRT-a prešla na RTL otkrila nam je ima li razlike u poslu. 

- Nema bitnih razlika. Posao je posao, novinarstvo je novinarstvo… Mislim da to ovisi i o tome koliko je tko prilagodljiv. Tko nije – gunđat će na svaku sitnicu. Tko je snalažljiv – naći će način kako kvalitetno raditi i napredovati gdje god bio. - rekla nam je tada. Njezin početak u novinarstvu bio je na radiju koji joj je i dalje drag medij.

- Početak na radiju bio je uz telefon. Takozvane pomoćničke šihte… Javljanje i odgovaranje na pozive slušatelja, provjera informacija s policijom, DHMZ-om, raznim gradskim službama, pisanje nekih jednostavnijih vijesti… Radio mi je jako drag i nedostaje mi. To je drukčiji posao od televizije, čak i kad je najstresnije uključuje glazbu, a glazba je za mene lijek. - ispričala nam je Jelena prije četiri godine.

Na HRT-u je bila dio voditeljskog tima emisije "Dobro jutro, Hrvatska" i kada smo ju pitali na što je najponosnija u svojoj karijeri rekla je kako se ponosi svakom emisijom, svakim razgovorom, svakim reporterskim javljanjem i šihtom na radiju nakon koje je bila sretna i zadovoljna i nakon koje je s kolegama mogla zaključiti da su napravili nešto korisno, dali vrijednu informaciju, umirili ili razveselili ljude…

VIDEO Marija Šerifović: 'Punih 20 godina posjećujem psihoterapeuta, problem se ne rješava od kraja'

 

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
08:16 30.04.2023.

To se netko otima za nju ?

DB
dbrmez
16:57 30.04.2023.

Odlična je. Volio sam ju gledati u DJH. Na RTLu nešto manje jer rijetko gledam njihove informativne emisije. Super da se vraća na HRT👍

GR
grodar
06:36 30.04.2023.

da, stvarno je iritantna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije