Pljušte ponude

Voditeljici Nikolini Pišek pjevač Saša Kovačević ponudio duet

nikolina pisek
21.09.2010.
u 18:52

– Sašu sam upoznala preko pjevačice Emine Jahović, s kojom sam jako dobra, i sviđaju mi se njegove pjesme. On me pozvao u svoj studio. Razgovarali smo o duetu, ali još ga nismo snimili – rekla nam je atraktivna Nikolina.

Čini se da ambicijama Nikoline Pišek nema kraja. Voditeljstvo joj nije bilo dovoljno pa se ubacila među glumce u seriji “Najbolje godine”, a novi izazov pronašla je i u pjevanju. Kako prenose srbijanski mediji, Nikolina će uskoro snimiti pjesmu sa srbijanskim pop-pjevačem Sašom Kovačevićem.

– Sašu sam upoznala preko pjevačice Emine Jahović, s kojom sam jako dobra, i sviđaju mi se njegove pjesme. On me pozvao u svoj studio. Razgovarali smo o duetu, ali još ga nismo snimili – rekla nam je atraktivna Nikolina koja je u kolovozu prekinula trogodišnju vezu s Kristijanom Curavićem.

Komentara 4

KR
krilnik2
19:03 21.09.2010.

Da li je Pisekica \"attraktivna\" ili privlacna? O jadni narode!

BO
bolimeuvozasve
19:37 21.09.2010.

i ja bi joj ponudio duet --nisam pjevac al eto samo onako ono zaono

AU
aurora08
21:16 21.09.2010.

izgleda da hrvatska ima najvise \"glumaca i glumkinja\" hehehehehehehehhehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije