na ibizi

Vruće fotke! Ivana Knoll se sunčala na brodu i pokazala guzu u tangicama

Foto: Instagram
1/14
25.07.2024.
u 12:14

Ivana uživa na Ibizi, a na Instagramu je objavila fotke na kojima je u badiću. Ivana je pozirala na brodu gdje se sunčala u bikiniju ružičasto-ljubičaste boje. Pokazala je i guzu u tangicama

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll nakon što je prvi put nastupila kao DJ-ica na Ultra Europe festivalu u Splitu otišla je na Ibizu, jednu od najpoznatijih europskih party destinacija. Ivana uživa na Ibizi, a na Instagramu je objavila fotke na kojima je u badiću. Ivana je pozirala na brodu gdje se sunčala u bikiniju ružičasto-ljubičaste boje. Pokazala je i guzu u tangicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Na Ibizi je ranije gažu na plaži Playa d'en Bossa imao jedan od najboljih svjetski DJ-a David Guetta, a Ivana se s njim fotkala. - Legenda David Guetta i ja - poručila je Knoll uz zajedničku fotografiju na Instagramu. Podsjetimo, Ivana je na početku nastupa na Ultri  imala tehničkih poteškoća i morala je zatražiti pomoć, a najvjerniji fanovi su iz publike vikali: "Ivana, Ivana". Za nastup na Ultri izabrala je izazovnu kombinaciju. Pojavila se u kombinezonu crne boje s prozirnim dijelovima.

VEZANI ČLANCI:

Prije nastupa komentirala je da je od srednje škole htjela postati DJ. - Jako sam uzbuđena. Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema glazbi se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi. Tada sam govorila svojima da želim biti DJ i napustiti fakultet. U to vrijeme je to bila nemoguća misija. Sada kada sam ostvarila u životu sve što sam htjela, od fakulteta koji sam magistrirala, otvorila svoj bikini brend, postala najpraćeniji influencer u Hrvatskoj, onda sam rekla da mi treba nešto novo, jer me prestalo ispunjavati. Tada sam rekla, idem u moju najveću ljubav, a to je DJ-iranje - izjavila je Knoll za dalmatinskiportal.hr. Na Ultri je bila već ranije, te je jednom prilikom došla podržati prijatelja DJ Snakea. - Meni je to najdraži festival. Bila sam i na Ultri u Miamiju i podržavala svojih par prijatelja izvođača, koji su bili headlineri na main stageu, ali ovo je ipak u mojoj zemlji i meni definitivno najdraži festival - zaključila je. 

GALERIJA Nastup Ivane Knoll na Ultri

1/24

Inače, nastup na Ultri je u sklopu njene ljetne turneje, a o svom novom hobiju progovorila je i sama. Tada je objavila svoj prvi set. Novitetom se pohvalila na društvenim mrežama, a na YouTubeu je objavila snimku sebe kako miksa i to s viklerima na glavi i mašinama za pranje rublja u pozadini. 

VIDEO Ivana Knoll nastupila na Ultri

Komentara 3

HU
HUM321321
12:58 25.07.2024.

Pa dobro jel vas stid imalo.

KU
kuramela
17:06 25.07.2024.

Čekam i ja žuti.

KU
kuramela
17:05 25.07.2024.

Ne gine ti žuti, jako su osjetljivi na kritiku, a u pravu si !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije