okrio je za čime žali

Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a onda se na vrhuncu slave odlučio povući iz javnosti

Foto: Youtube Screenshot
1/7
11.12.2021.
u 19:00

Josh Hartnett (43) prije nešto više od 20 godina bio jedan od najperspektivnijih glumaca u Hollywoodu za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a onda se na vrhuncu slave odlučio povući iz javnosti i skrasiti se u rodnom gradu Minnesoti.

Josh Hartnett (43) prije nešto više od 20 godina bio jedan od najperspektivnijih glumaca u Hollywoodu za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a onda se na vrhuncu slave odlučio povući iz javnosti i skrasiti se u rodnom gradu Minnesoti.

Krajem 90-tih i početkom 2000-ih pojavljivao se u filmovima 'Pearl Harbour', 'Pad crnog jastreba' i ’40 dana bez komada', a onda je odlučio napustiti Hollywood zbog mirnog obiteljskog života i kako kaže, bila mu je to najbolja odluka u životu.

-Za moje mentalno zdravlje bilo je najbolje držati se podalje od Hollywooda- otkrio je Josh pa dodao zbog čega najviše žali u svojoj karijeri.

Otkrio je kako najviše žali za ulogom u filmu 'Planina Brokeback' iz 2005. godine koju je umjesto njega dobio neprežaljeni Heath Ledger.

-Imao sam ugovor za film 'Black Dahlia' te sam morao odustati od 'Planine Brokeback'- ispričao je glumac, a otkrio je i kako su film koji je osigurao slavu Heathu Ledgeru i Jakeu Gyllenhaalu glavne uloge trebali imati upravo on i Joaquin Phoenix.

-Oduvijek sam htio poljubiti Joaquina Phoenixa- našalio se glumac pa otkrio kako mu nije žao što je odbio uloge Supermana i Batmana.

Za Joshom su uzdisale žene diljem svijeta, ali on u posljednjih nekoliko godina izbjegava crvene tepihe i pojavljivanje u javnosti. Sa suprugom Tamsin Egerton vjenčao se 2012. godine nakon čega se posvetio obiteljskom životu, a krajem 2019. godine dobili su treće dijete.

-Najviše sam ponosan na to što sam otac troje djece i što imam sjajan odnos sa svojom partnericom- ispričao je glumac kojeg su svojedobno prozivali nasljednikom Leonarda DiCaprija i Matta Damona.

-Imao sam osjećaj da mi je netko ukrao život. Sve naslovnice časopisa na kojim su bile moje fotografije nisu prikazivale život kakav sam živio. Trenutno se osjećam dobro jer me više ne proganjaju paparazzi- dodao je Josh.

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DA
danijel575
21:51 11.12.2021.

gledao sam ga neki dan u filmu "Target Number One". Odličan film, preporučam pogledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije