Loša godina

Zac Efron je nezgodno pao ispred kuće i slomio čeljust

Zac Efron
Foto: Reuters/PIXSELL
13.11.2013.
u 16:13

Nedavno se vratio s odvikavanja od droge

Ovu godinu glumac Zac Efron pamtit će samo po problemima. Liječenjem od ovisnosti u jednom rehabilitacijskom centu počeo je godinu, a kraj 2013. pamtit će po nezgodnom padu. Poskliznuo se ispred svog doma u Los Angelesu i slomio čeljust.

- Ove godina bila je problematična za njega i nikako mu nije išla u korist što se odrazilo na njegovoj popularnosti. Zacova karijera treba novi poticaj i baš kad je počeo dobivati nove poslovne ponude slomio je čeljust - rekao je njegov blizak prijatelj koji se nada da će 2014. godina biti puno bolja za Zaca na poslovnom i na privatnom planu.       

>>Šokirao: Zac Efron u tajnosti otišao na odvikavanje od kokaina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije