Koncert u Areni

Zagrebačka publika iznenadila Bryana Adamsa

Foto: Youtube Screenshot
1/4
10.11.2017.
u 08:13

Umjesto Roda Stewarta i Stinga s njim je pjevala publika u Areni uz tisuće upaljenih svjetala s mobitela.

Punih 11 godina nakon što je nastupio u Osijeku legendarni kanadski rocker Bryan Adams vratio se u Hrvatsku i pred skoro 10 tisuća gledatelja održao dvosatni koncert u Areni Zagreb.

- Zadnji put bio sam kod vas još dok si ti bila dijete - obratio se Adams na početku koncerta mladoj djevojci u prvom redu, i "raspalio" neke od svojih dobro poznatih hitova. A njih je u karijeri dugoj 40 godina bilo stvarno puno. Da publika itekako voli njegove stare pjesme najbolje smo vidjeli prilikom klasika "Heaven", koju su Zagrepčani pjevali bez ikakvih problema, te iznenadili Adamsa.

Slično je bilo i na pjesmama "It's Only Love", "Somebody", "Summer Of '69", te "(Everything I do) I Do It For You". Adams je pametno predstavio repertoar sastavljen od električnih i akustičnih pjesama, u čemu je imao svesrdnu pomoć odličnog gitarista Keitha Scotta, koji je s njim od samog početka karijere, pa je vidljiva njihova uigranost.

Zanimljivo, publika je dobro reagirala i na pjesme s aktualnog albuma "Get Up", kako se zove i aktualna turneja kandskog rockera i njegove ekipe ali i na dvije obrade koje je izveo na bis - "C'Mon Everybody" Eddiea Cochranea i "All Shook Up" Elvisa Presleya.
Kraj je ostavio za akustičnu izvedbu hita "All For One" iz filma "Tri mušketira". Umjesto Roda Stewarta i Stinga s njim je pjevala publika u Areni uz tisuće upaljenih svjetala s mobitela. Romantični završetak dobrog koncerta. 

Komentara 4

SA
samograd
08:27 10.11.2017.

Zagrepčani iznenadili Adamsa jer su pjevali sa njim bez ikakvih problema???? Na vašu žalost Zagreb je europski uljuđeni grad gdje ljudi govore jezike,nije neka balkanska rupčaga gdje još vlada krvna osveta .Svaki konobar govori engleski i njemački ,o mlađim generacijama da ne govorim koje engleski koriste na dnevnoj bazi .

DR
Drazen78
09:28 10.11.2017.

samograd# Pa je Zagreb je europski grad dok Miroslav Ilic ili Karleusa ne dodje onda bi i Maksimir bio premali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije