Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se komplimenti

Zapalila društvene mreže! Ivana Knoll raspametila pratitelje vrućim izdanjima: 'Savršenstvo bez mane'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/13
11.07.2022.
u 08:00

Ivana je objavila video i pokazala plesne pokrete u vrućim hlačicama i topiću, a uz objavu je  kratko napisala: ''Ovdje postaje vruće'', a potom je pratitelje očarala fotografijom u bikiniju koji je naglasio njezinu vitku figuru i bujni dekolte.

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog 2018. godine u Rusiji Ivana Knoll dobila je titulu najljepše navijačice naših vatrenih, a obožavatelje kojih je na Instagramu preko 550 tisuća redovito razveseli izazovnim izdanjima.

Ivana je objavila video i pokazala plesne pokrete u vrućim hlačicama i topiću, a uz objavu je  kratko napisala: ''Ovdje postaje vruće'', a potom je pratitelje očarala fotografijom u bikiniju koji je naglasio njezinu vitku figuru i bujni dekolte.

''Barbie'', ''Božanstvo'', ''Predivna'', ''Savršena'', ''Wow'', ''Bomba'', ''Savršenstvo bez mane'', ''Ljepotica'', samo je dio komentara.

Inače, Ivana je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je bodrilaVatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice nakon brojnih atraktivnih fotografija s tribina iz Rusije. Od tada se njezin broj pratitelja na Instagramu znatno povećao i sada ih ima preko pola milijuna, a za nju se čulo i daleko izvan granica Hrvatske stoga je se nerijetko može vidjeti na stranim portalima.

Nakon toga osnovala je i vlastiti modni brend kupaćih kostima s motivima hrvatske šahovnice. 

Podsjetimo, Ivana se nedavno vratila iz Amerike gdje je, između ostalog, bila i u Miamiju. Naime, sezona Formule 1 ovaj vikend prvi put u povijesti se vozila u Miamiju, a na popisu poznatih uzvanika bili su brojni sportaši poput Toma Bradyja, Michaela Jordana i Davida Beckhama, a među odabranim društvom bila je i Ivana Knoll koja je fotografije podijelila na svojim društvenim mrežama.
Par mjeseci prije toga pratila je uživo i finale najpoznatije utakmice na svijetu - SuperBowl.

VIDEO Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stefj
10:30 11.07.2022.

Eto, još malo škole kako uspjeti bez škole...

KA
kažemja
08:31 11.07.2022.

Što to znači raspametila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije