Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplicitno

Zbog golotinje zabranjen novi spot Justina Timberlakea

justin timbeeralek
Screenshot
04.07.2013.
u 12:03

Justin Timberlake punom parom izbacuje singlove, pa je tako objavio i video za pjesmu 'Tunnel Vision'. Video je za Youtube bio preeksplicitan te je zabranjen.

Justin Timberlake punom parom izbacuje singlove, pa je tako objavio i video za pjesmu 'Tunnel Vision'. Video je za Youtube bio preeksplicitan te je zabranjen.

Djevojke u toplesu i gola tijela - golišavosti u spotu svjestan je i sam Justin Timberlake, koji je putem Twittera fanovima poručio da je video eksplicitan. Na pjesmi je surađivao s Timbalandom, a video su režirali Jinathan Craven, Simon McLoughlin i Jeff Nicholas. Pjesma govori tom kako Justin ima oči samo za jednu ženu - njegovu suprugu.

>>J. Timberlake: Uspjeh je odanost sebi, a ne opsesija tržištem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije