Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora na operaciju

Zbog otkazivanja turneje Lady Gaga gubi 156 milijuna kuna

gaga
Pixsell
16.02.2013.
u 18:00

Na turneji je 26-godišnja glazbenica trebala zaraditi 156 milijuna kuna, a već je izgubila dosta uloženog novca kojim je platila rezervaciju dvorana te ljude koji su na turneji trebali raditi.

Pjevačica Lady GaGa otkazala je 25 koncerata koje je trebala imati u Americi jer je ozlijedila kuk i mora na operaciju. Na turneji je 26-godišnja glazbenica trebala zaraditi 156 milijuna kuna, a već je izgubila dosta uloženog novca kojim je platila rezervaciju dvorana te ljude koji su na turneji trebali raditi.

Nakon operacije mora mirovati pa se ne zna kad će nastupiti.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drznedaj
18:47 16.02.2013.

Super, dobra vijest. Otkazani koncerti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije