Sve je iznenadila

Zbog reakcije Celine Dion ovaj video s obožavateljicom postao je viralni hit

Foto: Twitter
1/3
06.03.2020.
u 20:40

Freida Solomon otpjevala je pjevačici njezin hit "Surrender", a Celine je naredila svom vozaču da zaustavi automobil kako bi poslušala Freidu.

U kratkom vremenu video susreta Celine Dion i njezine obožavateljice Freide Solomon postao je viralni hit.

Dok je slavna pjevačica, koja ove godine ima veliki koncert i u Hrvatskoj, automobilom napuštala jedan hotel u New Yorku ispred hotela dočekali su je obožavatelji kojima je mahala, a onda je primijetila Freidu koja je počela pjevati "Surrender" pjesmu Celine Dion.

Vozač pjevačice htio je produžiti dalje, ali Dion ga je iznenadila svojom molbom i rekla mu je  da zaustavi vozilo i zapanjeno slušala mladu obožavateljicu. Kada je Freida otpjevala pjesmu Celine joj se zahvalila i rekla: Nadarena si, cijenim što si pjevala sa mnom.

 

 

Nakon što je Freida objavila video na svom Twitteru svi su ga brzo počeli dijeliti i ima milijune pregleda, a sama Freida kaže da se nije nadala ovako divnoj reakciji Celine Dion, niti se nadala da će video postati hit na internetu.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria4
20:56 06.03.2020.

Kojim se glupostima ljudi u Americi bave. Umjesto da žive normalno oni pate za imaginarnim idolima, Naravno Celine odlično pjeva ali taj sistem tamo, hvala lijepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije