Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jazz diva

Zdenka Kovačiček: Jako su me zasmetale loše kritike na račun mog stila odijevanja

zdenka
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
12.01.2014.
u 08:32

Kako ćete proslaviti 70. rođendan? – Ne volim glamurozne zabave pa ni ova neće biti takva. Okupit ću obitelj i prijatelje i zabavljat ćemo se ležerno i opušteno. Opuštenost volim u svemu, odnosu s ljudima, odijevanju...

Na pragu 70. rođendana koji će proslaviti u četvrtak jazz diva Zdenka Kovačiček puna je energije i planova. U džepu joj je autorsko pravo za stvaranje mjuzikla o prijateljstvu američke jazz ikone Elle Fitzgerald i kultne Marilyn Monroe.

Kad vaš autorski mjuzikl “Ella, Marilyn i ja” možemo očekivati na kazališnim daskama?

– Planiram ga postaviti na proljeće, ali još sam u pregovorima u kojem će se kazalištu prikazivati. Imam još puno poslovnih planova za budućnost, tjera me moja upornost tipična za horoskopske Jarčeve.

Kako ćete proslaviti 70. rođendan?

– Ne volim glamurozne zabave pa ni ova neće biti takva. Okupit ću obitelj i prijatelje i zabavljat ćemo se ležerno i opušteno. Opuštenost volim u svemu, odnosu s ljudima, odijevanju...

No lani vas je komocija “koštala” loših kritika u Modnom sudu RTL-ova Extra Magazina!

Točno, i to mi je jako zasmetalo jer ja nisam manekenka i kad mi se da, sredim se, a kad mi se ne da, ne pripremam se previše. Negdje sam se pojavila sportski odjevena, a kreatorica koju sam poštovala Ksenija Vrbanić komentirala je kako su me mogli pustiti tako odjevenu.

Koji šoping pamtite?

Onaj u New Yorku, gdje sam kupila cijelu odjevnu kolekciju na sniženju. Bila sam u posjetu kćeri koja je ondje studirala menadžment, a nakon studija vratila se u Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Glina74
Glina74
11:00 12.01.2014.

Ne znam koji puta ona slavi 70 rođendan znam da sam joj sa polubratom išao u Petrinji u šegretsku školu i da je ona bila starija od nas a ja sam 70 sa nama se nije htjela družiti jer nismoer nismo bili njezina generacija sve jedno sretan joj rođendan

ST
strsica
09:42 12.01.2014.

Zar je ovaj babac jos ziv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije