Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 204
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA ZVIJEZDA

Zdravko Čolić pjevao na privatnoj zabavi, evo koliko je zaradio za 45 minuta

Zdravko Čolić održao je koncert u Areni Zagreb
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
25.06.2024.
u 21:10

Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pjesmu "Tebe čuvam za kraj" otplesan je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a odmah nakon nastupa u pratnji osiguranja restorana napustio je lokal

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji Zdravko Čolić rijetko nastupa na privatnim zabavama, a proteklog je vikenda pjevao kao specijalni gost na vjenčanju koje se održalo u jednom beogradskom restoranu. Za nastup od 45 minuta navodno je dobio 45 tisuća eura. 

- Čola može birati gdje će nastupati. On ne prakticira pjevati na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koje su mladenci i njihove obitelji ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografiranja sa gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pjesmu "Tebe čuvam za kraj" otplesan je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a odmah nakon nastupa u pratnji osiguranja restorana napustio je lokal, ispričao je izvor za RTVBN.

GALERIJA: Prva večer InMusic festivala 2024. 

Zdravko Čolić održao je koncert u Areni Zagreb
1/19

Podsjetimo, nedavno je Čola proslavio svoj 73. rođendan,a njegova kći Una Čolić sve je dokumentirala na društvenoj mreži Instagram. 

- Tatin rođendan - kratko je napisala lijepa 22-godišnja brineta. Pjevač je za svoj rođendan imao rođendansku tortu, a pokraj nje Una je fotografirala i čaše te ostatak stola koji je bio dekoriran čašama te šumskim voćem. Zdravko Čolić u braku je sa suprugom Aleksandrom od 2001. godine, a par se upoznao u Makarskoj. Osim kćeri Une imaju i kći Laru. Pjevač je znao često isticati kako je povezan s obitelji, a svojevremeno je prokomentirao i Uninu aktivnost na društvenim mrežama. 

- Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva. Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo.

VEZANI ČLANCI: 

Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike - objasnio je jedan od omiljenih pjevača na ovim prostorima. 
Inače, Una Čolić vrlo je popularna na društvenim mrežama. Često s pratiteljima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a njen profil obiluje fotografijama iz izlazaka, luksuznih restorana i putovanja na koja često ide.

VIDEO: Vatreni se gledaju na INmusic festivalu

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagabria5
09:02 26.06.2024.

Čola jest legenda a ovi što su naručili svadbu očito neki novopečeni tajkuni, po principu kako došlo tako ošlo. I nije upoznao surpugu u Makarskoj nego u Brelima

Avatar Kizzo
Kizzo
23:19 25.06.2024.

Da, da, to "prije" to sam i ja čuo da neki kažu. Isto vele da "prije" nije bilo kotača, bicikla, automobila, aviona, vešmašina.. Dobro jutarce gospodine, kako ste spavali noćas? Pospremite 45 K u žep i idemo dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije