Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Zvijezde pjevaju” Tamara Loos uči pjevati

Zgodna voditeljica i Marko Tolja najmlađi su par sezone

tamara loos
Davor Visnjic/Pixsell
25.02.2010.
u 20:00

– Moj pjevački debi dogodio se u srednjoj školi, kada sam čak dva tjedna imala svoju rock-grupu koja se u prijevodu zvala Gamad, a pisala se kao grčko slovo gama plus latinično slovo d – otkrila nam je Tamara, voditeljica radija Antene Zagreb i HTV-ove emisije “Vip Music Club”.

Nova sezona showa “Zvijezde pjevaju” počinje 13. ožujka, a kako je taj dan opasno blizu, parovi su počeli testirati svoje glasove. Ni ovogodišnji najmlađi par, voditeljica Tamara Loos (24) i pjevač Marko Tolja (24), nije iznimka pa su već počeli s raspjevavanjem njezina krhka glasića i razbijanjem strahovanja od prvog nastupa.

– Moj pjevački debi dogodio se u srednjoj školi, kada sam čak dva tjedna imala svoju rock-grupu koja se u prijevodu zvala Gamad, a pisala se kao grčko slovo gama plus latinično slovo d – otkrila nam je Tamara, voditeljica radija Antene Zagreb i HTV-ove emisije “Vip Music Club”. Dodala je da je Gamad održala i jedan propali koncert u nekom lokalnom kafiću nakon kojeg je Tamarina pjevačka karijera stala. A sada...

– Učitelj Marko rekao mi je da skačem iz tonaliteta u tonalitet. Ne znam što to znači, ali znam da imam gadnu tremu pa noću sanjam da izlazim pred mikrofon i zanijemim – šapnula je. Njezin dečko Matija predvidio je da će zbog nje promijeniti pravila showa i uvesti ispadanje u prvoj emisiji, no Tolja je razbio crne prognoze.
– Tamara ima sluha i bit će nešto od nje. Pašemo si i bit ćemo ludi i vrckasti – rekao je.

Ključne riječi

Komentara 7

TY
Tyrael
00:00 26.02.2010.

dobraaaaaa

MI
Milas
07:24 26.02.2010.

Nemam ništa protiv Tolje. Mlad je, simpatičan, zgođušan, pjesmice koje pjeva pjeva dobro, ali ne mogu se oteti dojmu da ima snažnu potpotu iza sebe. Prvo, iskrsnuo je niotkuda i odmah eto ga na TV i to u najgledanijim emisijama, sa radija Sljemena se neprekidno čuje, svakog prokletog dana a tako dobar ipak nije. Pa se pitam ............koja je to dobitna formula jer ne može biti ni glas ni stas - pa zaboga ima puno boljih a nigdje ih nema.

VI
visio
09:33 26.02.2010.

di je ta zgodna voditeljica? a tolja je stvarno TOLJA, mutavac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije