Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krš i lom 3d

Zlikovac Ralph iz videoigre želi postati dobričina i heroj

krš (1)
Foto: "Krš i lom 3D""
1/5
06.01.2013.
u 21:00

Dobri momci iz videoigara uvijek su popularniji od onih loših pa je zlikovac Ralph postao umoran od stalnog života u sjeni Fix-It Felixa, junaka igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek pobijedi.

Ideja za snimanje animiranog filma o svijetu junaka videoigara nastala je 1980-ih. Tri desetljeća kasnije iz redateljske palice dobitnika Emmyja Richa Moorea (“Simpsoni”, “Futurama”) i studija Walta Disneyja eto nam crtića “Krš i lom 3D”.

Dobri momci iz videoigara uvijek su popularniji od onih loših pa je zlikovac Ralph postao umoran od stalnog života u sjeni Fix-It Felixa, junaka igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek pobijedi. Nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu, Ralph odlučuje da mu je dosta igrati negativca. Preuzima stvari u svoje ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre, koje su uveseljavale generacije djece, kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj.

Na putovanju upoznaje žilavu narednicu Calhoun iz igre “Heros Duty”, a kad slučajno pusti opasnog neprijatelja koji će zaprijetiti kompletnoj arkadi, svijet male i živahne Vanellope von Schweetz iz trkaće igre “Sugar Rush” bit će najviše ugrožen. Hoće li Ralph ostvariti san i spasiti Vanellope prije nego što bude prekasno?

Na početku produkcije Disney je planirao cameo ulogu dati megapopularnom Super Mariju, ali nisu pronašli pravi način da ga uklope u film. Zabavi zato pridonosi to što su glumci, za razliku od većine animiranih filmova, svi zajedno u istoj sobi sinkronizirali svoje likove zbog čega je bilo puno improvizacije. Glasove u hrvatskoj verziji posuđuju Vedran Mlikota, Sandra Hrenar, Ronald Žlabur, Ana Begić, Ozren Grabarić i Ana Kraljević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije