Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT ZA PAMĆENJE

Uz Halida Bešlića, Gorana Karana, Ivana Dečaka i mnoge druge goste proslavimo pola stoljeća Teške industrije

Teška industrija
28.12.2023.
u 15:54

Proslavimo zajedno pola stoljeća na rođendanskom koncertu Teške industrije 1. veljače u KD-u Vatroslava Lisinskog uz brojne goste

Jubilej od 50 godina postojanja Teška industrija proslavit će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koja je također navršila 50 godina rada. Bila to slučajnost ili ne, ono što je zagarantirano odlična je svirka koju ne smijete propustiti.

Na koncertu 1. veljače 2024. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Teškoj industriji pridružit će se brojni gosti: Halid Bešlić, Goran Karan, Matija Dedić, Kiki Rahimovski, Ivan Dečak, Nikša Bratoš i Ars Nova. Prisjetite se najvećih hitovima iz pedesetogodišnje povijesti benda, kao što su „U meni jesen je“, „Život je maskenbal“, „Majske kiše“, „Šta ti je život“, „Sjenka, „A i ti me iznevjeri“ i mnoge druge. Baš kao i prije deset godina kada su nastupili u rasprodanom Lisinskom, Teška industrija sprema pop-rock spektakl za pamćenje.

Od osnutka 1973. pa do danas bend Teška industrija etablirao se na samom vrhu Hrvatske i regionalne glazbene scene. U 50 godina promijenilo se štošta, no bezvremenski hitovi Teške industrije i dalje odzvanjaju sa zvučnika, dok novi albumi i singlovi osvajaju domaći radijski eter i top-ljestvice.

Ne propustite koncert za pamćenje 1. veljače 2024. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ulaznice potražite na blagajni Lisinskog ili u sustavu ulaznice.hr.

Pretplatnici Večernjeg lista ostvaruju 20 % popusta pri kupnji ulaznice. Popust se ostvaruje na blagajni dvorane Lisinski predočenjem zadnjeg računa za pretplatu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije