LJUBAV JE NA SELU

Zoran i Suzi progovorili o bračnom životu: Sve cvjeta

Foto: RTL
1/10
11.07.2021.
u 20:00

"Imam dvoje odrasle djece, više zovu nju nego mene i više s njom pričaju", ispričao je farmer Zoran te tako pokazao da su njegov brak sa Suzi obitelji dobro prihvatile.

Farmer Zoran Stričević (48) u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' upoznao je svoju današnju suprugu Suzi (50). Par se vjenčao u prosincu dok se još show emitirao na televiziji. Za RTL.hr progovorili su o bračnom životu. Istaknuli su da čim su se vidjeli su znali da je 'to to'. „Zanijemili smo jedan i drugi“, opisala je Suzi trenutak te dodala da su jednostavno znali na prvi pogled, kao u filmu. Objasnili su i da su se viđali i mimo showa. „Koga briga za show, kad znaš da je to to“, pojasnio je Zoran te dodao da je za njega show završio kad je upoznao nju.

Objasnili su i da su vrlo brzo nakon završetka snimanja počeli tražiti datum. Na kraju su se odlučili za 19. prosinca, a organizaciju svadbe su im otežale korona mjere. Zato su im nekoliko dana dolazili gosti, tako da ih je svaki dan bilo deset. Na samom vjenčanju bili su samo oni i najuži članovi obitelji te kumovi. Objasnili su i da im je drago što su njihova djeca prihvatila njihov brak te da s djecom imaju prijateljski odnos. „Imam dvoje odrasle djece, više zovu nju nego mene i više s njom pričaju“, rekao je farmer.

Istaknuli su i da su s drugim kandidatima ostali u dobrim odnosima. Dodali su da se s farmerom Nevenom Landekom jedinim nisu vidjeli, ali da se redovito čuju te da im šalje fotografije svoje kćeri. Objasnili su i da se s Julijanom, koja je bila na Zoranovoj farmi, čuju, te da su joj ponudili pomoć i kad je bio potres.

Opisali su i kako je izgledao početak njihovog zajedničkog života. Naime, par danas živi u Brštanovu, a Suzi koja je inače gradsko dijete, k svome odabraniku preselila se tek nakon svadbe. Objasnila je i da joj to nije teško palo, jer je već prije upoznala seoski način života, ali i da je svaki dan u svom rodnom Splitu pa joj ne fali. „Jedino, plavetnilo mi fali“, istaknula je te dodala i da joj je falilo cvijeće pa ga je zasadila. „Digao sam kredit da kupim cvijeće“, našalio se Zoran. Dodali su i da im je u braku odlično, odnosno da je sve procvjetalo otkad su zajedno. Farmer je dodao i da je prije vjenčanja moram zatražiti njezinu ruku od njezine majke, ali da je sve prošlo u redu. Objasnili su i da se ne svađaju te da sve riješe razgovorom.

Podsjetimo, Zoran se prijavio u show 'Ljubav je na selu', a nakon upoznavanja s kandidatkinjama, znao je da je Suzi ona prava. Sudjelovanje u showu je nastavio, a na svoju farmu je pozvao još Renatu Šapinu (47) i Julijanu Slijepčević (55). Renata je prva otišla kući, na vlastiti zahtjev te s farmerom nije ostala u kontaktu. S druge strane s Julijanom je od početka imao prijateljski odnos koji se nastavio i do danas.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije