preuzima Mojmira

Zoran Šprajc sinoć je vodio posljednju emisiju u RTL Direktu, ovako se oprostio od gledatelja nakon sedam godina

Foto: RTL
1/11
23.02.2022.
u 08:28

U odjavnoj špici prikazali su i najšaljivije trenutke iz prijašnjih emisija, a odjavu su završili glasovitom snimkom popularnog voditelja koji hrče dok u pozadini govori premijer Andrej Plenković.

Popularni voditelj Zoran Šprajc nakon sedam godina u RTL Direktu kreće na novi projekt. Baš sinoć, u utorak, vodio je svoju posljednju emisiju u toj redakciji. 

Od svojih se gledatelja oprostio u svom stilu.

– Numerolozi kažu da, ako često oko sebe na satu, plakatima ili na televiziji vidite brojeve 222, 2222, 22222 ili 222222, moguće je da do vas dolazi poruka da je vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo – kazao je Šprajc u večerašnjoj odjavi emisije i nastavio: 

– Prije sedam godina jedan sedam godina mlađi dečko prvi put se ukazao u programu RTL-a u jednoj novoj, pomalo čudnoj i drukčijoj informativnoj emisiji, u 22 sata i 15 minuta. Emisija je bila čudna, rekoh, ali ni on nije bio baš normalan – kazao je.

Nakon toga su se prikazali najšaljiviji trenuci iz prijašnjih emisija, a odjavu su završili glasovitom snimkom popularnog voditelja koji hrče dok u pozadini govori premijer Andrej Plenković.

– Osvojili smo sve što se moglo osvojiti, čak deset najvećih medijskih nagrada u svim mogućim kategorijama, od najbolje emisije do najboljeg TV voditelja i voditeljice. I što još reći nakon svega ovoga, nakon fantastičnih sedam televizijskih godina na RTL-u u ''RTL Direktu''? Jedino ono što je rekao svojedobno 'ćaća': ''Ja sam svoju dionicu odradio, hvala i doviđenja.'' Idućih sedam godina emisiju će voditi i uređivati Mojmira Pastorčić, budite uz nju, kao što ste bili uz mene, poštovani gledatelji. A mi ćemo se opet uskoro sresti u nekoj novoj emisiji, naravno gdje drugdje nego ovdje na RTL-u. Hvala i doviđenja – kazao je Šprajc za kraj.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana na Instagramu je objavio da se oprašta od RTL Direkta koji će sada potpuno preuzeti Mojmira Pastorčić, a koji će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka, dok bi se Šprajcov novi projekt trebao emitirati petkom.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar stravaxx
stravaxx
09:22 23.02.2022.

Ovo me fakat gadno pogodilo. Pa jel već prošlo sedam ljeta. A ja ni jednu tu emisiju nisam pogledao. Ma gdje ode tako brzo....

JO
JosefKa
09:08 23.02.2022.

Slucajno u isto vrijeme kad beogradski kapital odlazi iz RTLa.

LO
lonicera
08:55 23.02.2022.

Na prvu šarmantan i zanimljiv novinar. Kasnije sam shvatila da se iza šarma krije druga priča. To se vidjelo tokom epidemije. I sada postavljam sebi pitanja o profesionalnom poštenju ovog novinara. Možda sam u krivu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije