progovorila o teškom periodu

Zsa Zsa pokazala koliko se promijenila u proteklih 5 godina i otkrila uzrok tome: 'Bol nas tjera da rastemo'

Foto: Instagram screenshot
1/5
13.07.2022.
u 14:20

- Ljudi se mijenjaju, ali snovi i stavovi su mi još uvijek isti, iako malo prodrmani od svijeta - napisala je, između ostalog, u svojoj objavi pjevačica Zsa Zsa.

Pjevačica Zsa Zsa (28), pravim imenom Jelena Žnidarić, na društvenim mrežama pratiteljima je pokazala koliko se promijenila u proteklih pet godina. Objavila je jednu fotografiju iz 2017. godine i jednu aktualnu iz 2022., ali otvoreno progovorila i o uzrocima koji su je doveli do fizičke, ali i velike psihičke promjene.

- People change baby 🤭🚀 2022. - 2017. ja mislim.. Al snovi i stavovi su mi još uvijek isti, iako malo prodrmani od svijeta... Zato i jesam izgubila koju kilicu🤪 - započela je pjevačica.

- Najviše su me prodrmala meni bliska prijateljstva, a užasno se vežem uz ljude... i bila sam u komi sve dok jednom nisam stala, pogledala samu sebe i rekla si: "Sad je vrijeme da se trgneš i budeš Zsa Zsa" 😂 Zezam se, nisam si rekla ovaj zadnji dio, ali prvi jesam! Na tom putu je "Zsa Zsa" dobila oblik i neku svoju prepoznatljivost. Na tom putu bacanja u nepoznato sam našla nešto vrlo poznato - sebe... zato sam zahvalna na svakom heartbreaku iako boli u mp3! 🤭 Ali bol nas tjera da rastemo... (ili se smanjimo) Vidjeli mi to odmah ili s odmakom...Plastični primjer na slikama - našalila se Zsa Zsa pa na kraju poslala i poruku svim svojim pratiteljima.

Foto: Facebook Leo Nicolier
- Ako ukrotiš bol, ona postaje tvoje gorivo, a ne tvoj neprijatelj.(Iako ju i dalje mrzim😭.. i volim istovremeno) - poručila je Zsa Zsa za kraj.

Foto: Facebook Leo Nicolier

VIDEO Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
14:53 13.07.2022.

Bolujes od neke egzoticne bolesti pobjegla si iz doma za siromasne ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije