SKLADAN PAR

Zvijezda serije 'Kumovi' posvetila objavu suprugu: Puno neprospavanih noći, kredita, smijeha, ludila...

Zagreb: Premijerom filma Oblik vode sve?ano je otvorena 14. Oscar revija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
31.05.2024.
u 18:20

Glumica Daria Lorenci Flatz u novoj objavi na Instagramu čestitala je suprugu 16 zajedničkih godina i prisjetila se kroz što su sve prošli u tom razdoblju

Glumica Daria Lorenci Flatz u objavi na Instagramu je posvetila objavu svom suprugu Emilu s kojim je proslavila 16 zajedničkih godina i opisala je kroz što su sve prošli.

- Iza nas je 16 zajedničkih godina...Troje djece, jedan pas, puno neprospavanih noći, kredita, smijeha, ludila, serija, bolesti, briga, poslova, doručaka, kavica u zoru, zagrljaja, poljubaca, života.. Jednom riječju ljubavi. Idemo još barem dva kruga - napisala je zvijezda serije "Kumovi". Njezin suprug, IT stručnjak i grafički dizajner Emil Flatz, u vrijeme dok ju je osvajao, išao je s njom na tango, a u braku su dobili tri sina i Daria često ističe koliko joj je suprug velika podrška. 

 

 

- Mislim da se danas brakovi najčešće raspadaju pod teretom djece i, koliko sam primijetila, najčešće do druge, treće godine djeteta. Mislim da je ženama danas stvarno izazovno biti mama. Ja sam bila dugo na porodiljnom, s blizancima godinu i pol, a s Tinom tri godine, a kada sam počela raditi, jako sam dozirala posao i birala poslove koje mogu odraditi u maksimalno četiri sata. Baš zbog toga sam i pokrenula 4Sobe, da imam posao koji mogu vremenski regulirati. Emil i ja zajedno smo odvozili taj slalom, bilo je užasno zahtjevno jer su naši blizanci rođeni dva mjeseca ranije, samo da tu brigu imaš u životu, to te slomi - rekla je Daria u intervju za zadovoljnu.hr.

Dodala je kako kada s nekim prođeš kroz sve navedeno da je povezanost neraskidiva.  -  Mi smo toliko povezani, mi smo dva suborca. Ne mogu zamisliti da mi itko bude bliži u životu od mog supruga. Naša ljubav s godinama se produbila, on je stvarno moj najdraži čovjek u životu. Život je neizvjestan, ne možemo nikad znati što nosi sutra, ali sad smo već 15 godina zajedno i nekako mi se čini da smo tek na početku i da naše vrijeme tek dolazi jer ovih 15 godina uglavnom podižemo djecu. Sad počinjemo loviti neko vrijeme za sebe - izjavila je Daria.

VIDEO Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije