Azurna obala

Zvijezde stigle u Cannes: "Veliki Gatsby" otvara filmski festival

cannes
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/10
15.05.2013.
u 16:03

Redatelj Steven Spielberg predsjeda ovogodišnjim 66. filmskim festivalom u Cannesu, u čemu su mu se pridružili Nicole Kidman i Ang Lee

Filmske zvijezde okupile su se na Azurnoj obali kako i ove godine uživali na filmskom festivalu u Cannesu. Projekcijom "Velikog Gatsbyja" ove srijede otvorit će se 66. filmski festival, a redatelj Baz Luhrmann i njegova poznata glumačka ekipa, sastavljena od Leonarda DiCapria, Carrey Mulligan i Tobeyja Maguirea spremno je pozirala ispred foto-objektiva.

- Znao sam da će doći - rekao je Luhrmann, osvrnuvši se na početne loše kritike kao odgovor na ekranizaciju poznatog romana Scotta. F. Fitzgeralda.  

- Meni je samo bitno da ljudi odu u kino i vide ga - objasnio je.

Film u Cannesu ima svoju europsku premijeru, gotovo tjedan dana nakon otvaranja u Sjevernoj Americi, gdje je već zaradio više od 50 milijuna dolara.

Steven Spielberg ovogodišnji je predsjednik žirija Kanskog filmskog festivala, a predsjeda osobito zvjezdanom skupinom, uključujući i Nicole Kidman, Anga Leeja i Christopha Waltza.

 

>>Novi filmovi braće Coen i R. Polanskog spremni za Cannes

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije