Sretno, vatreni

Hrvatska sletjela u Sao Paulo: Budite uz nas!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: HNS
1/2
11.06.2014.
u 19:21

Hrvatska reprezentacija imat će sutra čast otvoriti Svjetsko prvenstvo protiv domaćina Brazila, a ta utakmica gledat će se diljem svijeta

Točno u 11 sati po lokalnom, a 16 sati po srednjoeuropskom vremenu, hrvatska nogometna reprezentacija poletjela je iz Salvadora prema Sao Paulu. Na put dug 1900 kilometara naši su nogometaši krenuli u odličnom raspoloženju, spremni za sutrašnji spektakl.

"Polijećemo za Sao Paulo! Budite uz nas sutra! #budiponosan", napisano je na službenom Instagram-profilu Hrvatskog nogometnog saveza, uz fotografiju na kojoj su Mateo Kovačić i Dejan Lovren.

Nakon tri sata naši su nogometaši došli na svoje odredište. Hrvatska reprezentacija imat će sutra čast otvoriti Svjetsko prvenstvo protiv domaćina Brazila, a ta utakmica gledat će se diljem svijeta. Izabranicima Nike Kovača možemo poželjeti puno sreće i nadati se pozitivnom ishodu!

>>Brazilci se čude zašto kapetan kockastih ima tetovažu 'gejeva'

Komentara 16

BO
bosutska
17:16 11.06.2014.

Sretno Kockasti ako probate svi ali svi najbolje sto mozete onda pobjedjujemo Vi ste nasi I mi smo uz Vas pa sto bilo

CA
cortesova arkebuza
17:59 11.06.2014.

Vjerujemo u vas,oduvijek,vi ste još "ono" malo šta lopovi,kriminalci političari nisu uspjeli uništiti.Vi ste ono čime se ponosimo.Znamo nosite sveti dres sa svim ponoson ovog svijeta,sa pravom.Predstavljajte našu Hrvatsku na najbolji način,dostojno,dajte od sebe 100%,da možete sebe u ogledalo pogledati.U dobar rezultat nesumnjam...Sretno momci,Hrvatska je svim srcem uz vas.Disat čemo zajedno iako su tisuće km između nas.

L0
luena 01
18:06 11.06.2014.

Dok sa ovom vladom nema svjetle buducnosti za Hrvatsku i njezine gradjane nase svijetlo ste vi Vatreni decki... Glave gore i naprijed,uz vas smo uvijek kad slavite i kad gubite..Pravi najvijac se nikad ne predaje... SRETNO DECKI!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije