trener Aco Petrović nakon izgubljenog finala

Aco: Moram hitno na operaciju glasnica

'04.06.2011., dvorana Sutinska vrela, Zagreb - Odlucujuca 3. utakmica finalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske, KK Cedevita - KK Zagreb. Trener Cedevite  Aco Petrovic.  Photo: Martina Popo
'Martina Popovcic/PIXSELL'
06.06.2011.
u 10:21

- Ako ne dobijemo pozivnicu za Eurokup, ne vjerujem da bi čelnici Cedevite htjeli igrati Eurochallenge – smatra Aco Petrović

Nedolazak na posljednju presicu sezone Cedevitin trener ovako je opravdao:

– Bio sam u dvorani još pola sata nakon kraja. Vidio sam da novinari rade posao na parketu, a nisam znao da će biti i presica pa sam otišao. Netko tko je u tri dana dobio tri utakmice zasluženo je prvak. Došli su u finale u boljem stanju, a mi smo se potrošili protiv Cibone i ostali bez ključnih igrača Vukušića i Wrighta.

Ovaj put Aco je vrlo mirno vodio utakmicu!?

– Nakon što su nas kastrirali u drugoj, u trećoj sam odlučio da neću raditi nikakav cirkus. Toliko koševa koje je Zagreb u ovoj seriji postigao iz koraka, nakon hookinga i nošenih lopti nisam vidio, pa nakon 35 godina u košarci više ne znam košarkaška pravila.

Aco ima još godinu dana ugovora, no namjerava s upravom vidjeti hoće li nastaviti suradnju. Nakon toga će na operaciju glasnica.

– Glasnice su mi u kritičnom stanju, kasnim s operacijom 7, 8 mjeseci. U prva dva slučaja skidali su mi polip, no sada imam neki sloj preko obiju glasnica koji će mi krajem tjedna sastrugati.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pivica
Pivica
12:35 06.06.2011.

Usput neka ti pregledaju mozak,jer u zadnjih desetak godina nema s kim se nisi posvadio i svi tvoji klubovi ispaštaju zbog tvoga karaktera i teško da će te više netko uzeti za trenera.

FE
Feliks6
14:21 06.06.2011.

brijem da ak mu idu gledat mozak da nebudu niš našli. ne kužim kak taj čovjek može pričati tolko sranja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije