OTKAZALI DOLAZAK

Aco Petrović u reprezentaciju pozvao Runjića i Ivišića umjesto Matkovića i Božića

Konferencija za medije hrvatske košarkaške reprezentacije uoči četvrte utakmice pretkvalifikacija za EP 2025.,
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
16.02.2023.
u 15:25

Hrvatska će 23. veljače u Fribourgu gostovati kod Švicarske, da bi tri dana kasnije na domaćem parketu u Splitu dočekala Austrijance. Popis od 15 reprezentativaca sada je tako kompletan.

Samo dva dana nakon što je sportski direktor i v.d. izbornika hrvatske muške košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović objavio popis od 15 igrača na koje računa za dvije skorašnje utakmice u pretkvalifikacijama za EuroBasket 2025. protiv Švicarske i Austrije svoj dolazak su otkazali Karlo Matković i Luka Božić.

Kako je i najavio, Petrović je imao spremne zamjene po pozicijama te su službeni reprezentativni pozivi upućeni Tomislavu Ivišiću i Lovri Runjiću.

Tako će u kvalifikacijskom ciklusu u veljači Hrvatsku predstavljati sljedećih petnaest reprezentativaca: Dominik Mavra, Borna Kapusta, Goran Filipović, Antonio Jordano, Toni Perković, Roko Badžim, Toni Nakić, Lovre Runjić, Mateo Drežnjak, Dario Drežnjak, Matej Rudan, Tomislav Buljan, Roko Prkačin, Danko Branković i Tomislav Ivišić.

Hrvatska će 23. veljače gostovati kod Švicarske u Fribourgu, a tri dana kasnije će u Splitu ugostiti Austriju.

Nakon četiri odigrana kola na vrhu naše skupine se nalazi Poljska s omjerom pobjeda i poraza 3-1, koliko ima i druga Hrvatska no Poljska je bolja u međusobnom omjeru. Slijede Švicarska (2-2) i Austrija (0-4).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije