Manchester City

Adebayor Manciniju: Ne laži, ozlijeđen sam

\'Manchester City manager Roberto Mancini gives instructions to Emmanuel Adebayor Photo: Press Association/Pixsell\'
Pixsell
20.09.2010.
u 14:18

Talijan je Togoancu rekao da je izmislio ozljedu. Adebayor je zbog toga napao Mancinija, no sukob su u zadnji čas spriječili igrači.

Veze između togoanskog napadača Emmanuela Adebayora i menadžera Manchester Cityja Roberta Mancinija nepovratno su popucale nakon što je talijanski trener optužio nogometaša da je izmislio ozljedu, piše News of the World.

Bijesnog Adebayora navodno su suigrači morali zadržavati da ne bi napao Mancinija kad ga je ovaj optužio za glumatanje.

Ipak, uspio mu je jasno poručiti: "Ne laži da nisam ozlijeđen".

Incident se dogodio uoči prošlotjedne utakmice Premiershipa protiv Blackburna (1:1). Kako bi dokazao da je doista ozlijedio mišić, Adebayor je, potvrdio je NOTW-u neimenovani izvor, na sljedeći trening donio Manciniju snimku svoje ozlijeđene noge.

– Zaiskrilo je između njih dvojice. Nema ništa gore od menadžera koji optužuje igrača za izmišljanje ozljede. Adebayor možda nije igrao dobro, ali nije tako neprofesionalan da bi glumio ozljedu. Bio je bijesan – kazao je izvor iz kluba.

Napetost između Adebayora i Mancinija postoji praktično od Talijanova dolaska u prosincu prošle godine, a ove je sezone dosegnula vrhunac. Najprije je Togoanac izgubio živce kad ga je trener odlučio ostaviti na klupi u 1. kolu Premierlige protiv Tottenhama, nakon čega je najavio i kako napušta Eastlands. To se, ipak, do kraja prijelaznog roka nije dogodilo, ali ni odnosi očito nisu postali ništa bolji.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:43 20.09.2010.

Adebayor Manciniju: Ne laži, ozlijeđen sam otkada sam nanjušio neku novu lovu, transfer i profit u drugom klubu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije