'NISMO TO ZASLUŽILI'

Ademi: Ovaj krah teže mi je pao nego i onaj sa Šerifom

arijan ademi
Igor Kralj/PIXSELL
05.12.2014.
u 16:57

- Stvarno smo kvalitetna i dobro posložena momčad, nismo zaslužili ovakva razočaranja. Pogotovo onaj nesretni poraz kod Celtica gdje smo u svim segmentima igre nadigrali domaćina - rekao je Ademi koji kaže da su njegovi planovi vezani samo uz Dinamo.

Arijan Ademi sutra će se naći u početnoj sastavi Dinama u derbiju s Rijekom. Veznjak modrih očekuje pobjedu.

- Uh, dobra su ekipa, stvarno dobra. Igraju odlično u Europi, tamo redovito pokazuju koliko su kvalitetna i opasna momčad. Postaju nam opasni konkurenti, ali mi smo spremni i planiramo osvojiti još jedan naslov prvaka - rekao je Ademi za Goal.com.

Kada mu je bilo teže u Europi - ove sezone ili kada je Dinamo ispao od Šerifa.

- Ma ova sezona, daleko najteže mi je pao europski neuspjeh ove sezone. Stvarno smo kvalitetna i dobro posložena momčad, nismo zaslužili ovakva razočaranja. Pogotovo onaj nesretni poraz kod Celtica gdje smo u svim segmentima igre nadigrali domaćina. Imali smo posjed lopte, stalno napadali, kontinuirano prijetili, ali eto nedostajalo nam je sreće. Nikako se ne mogu pomiriti s ovogodišnjim europskim ispadanjem - rekao je Ademi koji kaže da su njegovi planovi vezani samo uz Dinamo.

>> Čitav intervju pročitajte na portalu Goal.com

>> Respektiramo Rijeku, ali imamo bolje igrače!

Komentara 3

DU
Deleted user
21:38 05.12.2014.

Volim te Dinamo.

Avatar mali322
mali322
23:59 05.12.2014.

Krasni ste...

DS
Danijel_S
01:05 06.12.2014.

Kvalitetna i dobro posložena momčad!!?? Pa dobro Ademi o čemu ti pričaš!!?? Kvalitetne i dobro posložene momčadi se ne obrukavaju kao što ste se vi obrukali...vi ste samo jedna obična momčad koja u HNL-u može postizati pozitivne rezultate, a čim prekoračite granicu RH susrećete se sa svojom stvarnošću i svojom limitiranošću ekipe, žalosno ali to je tako....navijač sam Dinamo nešto više od 30 godina, ali dolaskom Mamića u klub Dinamo je izgubio pojam nogometne institucije i nogometne kulture! ZZD I NEMA PREDAJE!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije