REAKCIJA KAPETANA

Ademi: Vrhunski smo ušli u utakmicu, imali zicer... Onda nas je poremetio gol koji smo primili

Prva utakmica 2. pretkola UEFA Lige prvaka GNK Dinamo - FC Shkupi 1927
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
19.07.2022.
u 23:14

- U utakmicu smo ušli vrhunski, dobro smo igrali prvih 15-ak minuta. Imao sam zicer, a onda smo primili gol. To nas je poremetilo.

Dinamo je razočarao u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka, s makedonskim Shkupijem odigrao je 2:2 i sad će morati u Skoplju za tjedan dana tražiti pobjedu da bi prošao u treće pretkolo. 

Susret je prokomentirao Arijan Ademi koji se upisao u strijelce.

- Kontrolirali smo utakmicu. Greške su nas skupo koštale. Nadam se da ćemo to popraviti - rekao je Ademi za HTV te dodao:

- U utakmicu smo ušli vrhunski, dobro smo igrali prvih 15-ak minuta. Imao sam zicer, a onda smo primili gol. To nas je poremetilo.

Ademiju je to bio 93. nastup i 12. pogodak u Europi.

- Zadovoljan sam iako nije baš dobar rezultat.

>> Pogledajte i gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 4

FR
freeshooter
00:07 20.07.2022.

Kapetanu...krivo, od samog početka ste loše ušli u utakmicu, a upravo...jer nigdje nije bilo igre vezne linije, sa tobom na čelu, već dvije utakmice od tebe i Mišića ništa...očaj od igre i taktičke postave...reset...

Avatar damat
damat
23:50 19.07.2022.

Ante "bunker' Čačić, najgori trener ikad koji je trenirao Dinamo, a ne zaboravimo i Hrvatsku. Najslabija karika! Zdravko mijenjaj to dok još nije kasno!

JU
juma
23:41 19.07.2022.

Ako se ovo zove kontrola utakmice, volio bih vidjeti kako tek igrate kada ne kontrolirate utakmicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije