osjećaj ponosa

Agrokor u kockicama u znak podrške našim nogometašima

agrokor
Foto: Agrokor
1/3
12.06.2014.
u 17:07

U znak podrške našim nogometašima na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, poslovni toranj Agrokor koncerna u Zagrebu obukao je kockasto ruho

U znak podrške našim nogometašima na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, poslovni toranj Agrokor koncerna u Zagrebu obukao je kockasto ruho.  Na vrhu tornja, alpinisti su postavili veliki vizual s crveno-bijelim kockicama i natpisom „Zajednički osjećaj ponosa“, koji krasi i ulaz u zgradu.

Agrokor koncern sa svojim članicama ponosni je sponzor hrvatske nogometne reprezentacije. Poruka i vizual „Zajednički osjećaj ponosa“ zahvala je i čestitka našim reprezentativcima koji su veliki ambasadori Hrvatske u svijetu i koji nas svojim uspjesima čine posebno sretnima.

>>Nisu Hrvati svjesni koliko znači otvaranje s Brazilom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Šljivovica
Šljivovica
19:11 12.06.2014.

Sada bi srbi trebali poslati prosvjednu notu i kukati po svijetu jer previse masemo za Hrvatskim zastavama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije