OPTIMISTIČNI SHARBINI

Ahmad: S tri pobjede zaboravljamo Šibenik

Ahmad Sharbini
Leonard Ninčević
21.10.2009.
u 11:40

U sljedećih deset dana Hajduk će odigrati tri utakmice koje bi itekako mogle usmjeriti nastavak sezone. Prvo idu u goste Karlovcu, zatim u kupu dočekuju Moslavinu, a posljednjeg dana listopada na Poljud stiže Dinamo.

Glavna napadačka uzdanica "bilih" Ahmad Sharbini nada se da momčad može ostvariti tri pobjede i tako zaboraviti bolan poraz od Šibenika u 11. kolu Prve HNL.

- Imamo kvalitetu za sve te tri pobjede. Mislim da bi uz ta tri pozitivna rezultata poraz od Šibenika barem malo lakše podnijeli - rekao je Sharbini za službene stranice kluba, te dodao:

- Ono što se događalo protiv Šibenika, teško je objasniti. Imali smo nekoliko prigoda u prvom dijelu, nismo uspjeli zabiti, a kazna je stigla na drugoj strani. U nastavku, kad smo imali i pomoć vjetra, nismo učinili ništa kako bismo ugrozili šibenska vrata. A tako se ne može do pobjede.

Ipak, uoči najugodnijeg iznenađenja lige Karlovca, Ahmad je optimist.

- Svjesni smo da nas očekuje težak suparnik, no kvaliteta je na našoj strani, bolan poraz od Šibenika moramo potisnuti negdje gotovo u zaborav te učiniti sve da se u Split vratimo sa sva tri boda - zaključio je Ahmad Sharbini.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rugovit
10:23 23.10.2009.

Napunit će vas i Karlovac i Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije