Nema krize

Albanski savez gradi stadion u Tirani za 60 milijuna eura

Nogomet
09.02.2011.
u 18:31

U jeku najveće financijske krize posljednjih stotinjak godina, albanski nogometni savez odlučio se za gradnju novog stadiona u Tirani

Projekt u albanskoj prijestolnici tamošnji će nogometni savez stajati 60 milijuna eura. Sadašnji glavni stadion u Albaniji datira još iz davne 1938. godine. Nerijetko su se momčadi žalile da u svlačionicama nema ni tuševa, a često tijekom utakmica nestane struje.

Armando Duka, predsjednik saveza i jedan od najuspješnijih poslovnih ljudi u Albaniji, najavio je da će stadion biti završen do 2013. godine, a zajednički će ga financirati nogometni savez, država i Uefa.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
15:29 10.02.2011.

Šta če im stadion za toliko novca, pa u Tirani ih juće \"zgazili\" JANEZI i to baš žestoko. Kuže, Kuže a ti im još ideš kockati i donositi lovicu u Sloveniju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije